Alshain ANDRODC1Y1Z Hocam uzun süredir alt menü kullanmıyorum. Sorunla ilgilenmem için tekrardan aktif edip denemem lazım. Bana site adresini paylaşırsanız sizin siteniz üzerinden css ayarlarını düzenleyebilirim.
AhmetDemir ANDRODC1Y1Z hocam gece modunda renkler bu hali oluyor buna bi çözüm bulabilrmiyiz sorununuz halloldu mu? Şu anda aynı sorunu ben de yaşıyorum, @Alshain yardımcı olma şansınız var mı?
ANDRODC1Y1Z Alshain Hocam sizle iletişime geçebileceğim bir yol var mı css ile ilgili bir yardıma ihtiyacım var da ?
muhammedinan soru sor kısmına url verebiliyor muyuz ? mesela https://sorhadi.net/notifications buna tıklayınca bildirimler kısmı açılıyor . soru sorma popupunun açılması için böyle bir bağlantı var mı?
muhammedinan tolgaaaltas nasıl hocam? pek anlamadım . bu konuda biraz bilgisizim rica etsem yardım eder misiniz
muhammedinan tolgaaaltas hallettim şimdi hocam çok teşekkür ediyorum . composer yazınız biraz aklımı karıştırmıştı. meğer url sonuna eklemek gerekiyormuş 😅
tolgaaaltas muhammedinan bilerek başına / yapmıştım ama olsun, nihayetinde çözüme ulaşmanız beni de sevindirdi.
Alshain AhmetDemir Hocam çok uzun zamandır alt menüyü kullanmıyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım maalesef. Yönetim tarafından konu kilitlenirse sevinirim 🙂