LikableTester82 flarum beta sürümündedir belirli hatalarla karşılaşmanız normaldir. normalde flarumu indirirken belirtilmişti güncelleştirmeleri kendi bilgisayarınızda yapıp upload etmeniz
mekici [silindi] soruevap.site'de sana sordum yine cevap vermedin... Kızmaya başlıyorum 🙂 Sunucu özelliklerini söylesen de yardım etsek. Son kez soruyorum🙂 Sunucunda Apache, Nginx? Hangisi kurulu? İşletim istemi nedir? Centos Ubuntu vs..
[silindi] Sunucu Bilgileri Öge Ayrıntı Barındırma Paketi default Sunucu Adı kaliteciler cPanel Sürümü 78.0 (build 16) Apache Sürümü 2.4.38 PHP Sürümü 7.1.26 MySQL Sürümü 10.3.13-MariaDB Mimari x86_64 İşletim Sistemi linux Paylaşılan IP Adresi 176.53.66.125 Sendmail’e giden yol /usr/sbin/sendmail Perl’e giden yol /usr/bin/perl Perl Sürümü 5.16.3 Kernel Sürümü 2.6.32-042stab133.2 Servis Bilgileri Hizmet Ayrıntılar Durum apache_php_fpm up cpanellogd up cpdavd up cphulkd up cpsrvd up crond up dnsadmin up exim (exim-4.91-4.cp1178.x86_64) up ftpd up httpd (2.4.38 (cPanel)) up imap up ipaliases up lmtp up mailman up mysql (10.3.13-MariaDB) up named up pop up rsyslogd up spamd up sshd up queueprocd up Server Load 0.18 (1 cpu) Memory Used 15.89 % Swap 46.79 % Disk / (/) 40 %
LikableTester82 @[silindi] yani sunucun vds mi yoksa shared/bilmiyorsan ve direk aldıysan büyük ihtimalle shared 😃
mekici [silindi] Apache çok yavaş bir sistem. Üstelik Cpanel'e lisans ödüyorsunuz. Gelin bu sunucuyu sıfırlayıp Temiz bir LEMP sunucu yükleyelim. Flarumu kurarsın hiç bir sorunda olmaz. Https (SSL) bile beleş olur.
mekici mekici Digitalocean'dan alırsan senin için tüm ayarları yapılmış sorunsuz bir sonucu kurabilirim. Üstelik çokta hızlı. İstediğin kadar site yayımlayabilirsin. Panele falan gerek yok
[silindi] mekici ya önce isimtescilden sonra burdan sunucular paneller falan çok para verdim zaten ve sektöre duyurmak için de çok vakit harcadım geri dönüşü yok artık