Merhaba arkadaşlar....

Flarumtr.com'a özel mesajlaşma seçeneği ekledim. Artık DM gönderebilirsiniz.

Bire bir veya grup mesajlaşması oluşturabilirsiniz.

Bu özelliği kullanmak için,

• Sol Üst köşede bulunan "Yeni Tartışma" sekmesine tıklayın.
  • Editörde başlığın hemen yanında bulunan "DM Gönder" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan pencerede kime özel mesaj göndermek istiyorsanız kullanıcı adının ilk üç karakterini yazın. Filtre sizin için getirecektir. İsterseniz burada birden fazla kişi seçerek gurup mesajlaşması yapabilirsiniz....

Hayırlı olsun. Biz de sitemize kurabiliyor muyuz?

byo Elbetteki. Aşağıdaki komutu çalıştırın.

composer require flagrow/byobu

mekici Teşekkürler kurdum. Etiket seçtiriyor. Onunla ilgili bir kısıtlama vs yapmak gerekmeyecek mi? Ayrıca Türkçe pakedi için ne yapmalıyım?

byo Etiket seçtiriyor evet. Sonraki sürümde kaldırılacak bu opsiyon.

Aşağıdaki kurulum komutunu verdiğim eklenti ile her şeyi Türkçeye çevirebilirsiniz.

composer require flagrow/linguist

Tavsiyem eklentinin kendisini kendisinde tercüme etmenizdir 🙂

• byo bunu yanıtladı.

mekici O zaman linguist ile eklentinin kendisinde tercüme etmiyoruz değil mi? Dil dosyaları örneğin hangi klasörde oluyor. Manuel de yapabilirim.

byo Manuel yapılabilir evet. Ancak flagrow eklentilerinde işe yaramaz. Bunun için dosyaları Github'ta kendi reponuza eklemeniz, oradan kurulum yapmanız gerekir.

Flagrow tarafından üretilmeyen diğer eklentiler için şu yolu izleyebilirsiniz.

Sitenin kurulu olduğu dizinde, vendor adlı klasörün içinde çevirmek istediğiniz eklentiyi bulun. Her eklentinin locale adlı bir klasörü vardır. Dil dosyaları bu klasörün içindedir. en.yml adlı dosyayı pc indirin, tercüme edin ve dosyanın adını tr.yml olarak değiştirdikten sonra geri yükleyin. Ancak bu işlem sırasında eklenti devre dışı olsun.

• byo bunu yanıtladı.

mekici Teşekkürler, yaptım iki tane eklentiyi çok iyi oldu.

Ayrıca flagrowun DM eklentisini indirip tr ekleyip kendi repomu yaptım. Ama terminalde composer require byogu/byobu olarak kod çalıştırdığımda alttaki hatayı alıyorum. Sanırım repoyu aktif etmedim bir yerlerde ayarı mı vardır?

[InvalidArgumentException]
                Could not find a matching version of package byogu/byobu. Check the package
                spelling, your version constraint and that the package is available in a s
                tability which matches your minimum-stability (beta).

2 ay sonra

mekici Merhaba size DM atmak istiyorum ama sanırım bir türlü yollayamadım. Nedense sıkıntı çıkıyor sürekli.

3 yıl sonra

Merhaba @mekici DM aktif etmek için bu kodu nereye nasıl eklemem lazım yardımcı olurmusunuz lütfen

anladım sanırım benim yapabileceğim birşey değil byobu uzantısı nedir bilmiyorum açıkcası.
                    bu arada size whatsaapdan yazmıştım geri dönüş bekliyorum 🙂

“Yeni Tartışma” sekmesini göremedim ben. sayfayıda yeniledim ama…

semihcannet bu konu eski. Biriyle özel tartışma yapmak istiyorsanız profiline gidin ve üç noktadan özel tartışma seçeneğine tıklayın veya ansayfada sol menüde bulunan özel tartışmalar sekmesine tıklayın yeni özel tartışma deyip alıcıları belirleyin. Özel tartışmalar flarumtr de sadece yönetime açık.

mekici, tartışmayı kilitledi.
                        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular