NightKing Reesa Hocam yapılan bir şey olabilir fakat aynı başlık aynı içerik. https://flarumdestek.com/d/4-flarum-konu-basliklari-renk-degistirme mesela bu dün paylaştım daha bu konuyu. Hatta SanalAnsiklopedim istedi nasıl yapılacağını. Kodlar bile bire bir aynı bu kopyacılık değil de nedir? Bunu da mı o yazdı?
Reesa NightKing Birebir ne ise sildirttirelim pek büyütecek bir şey yok diye düşünüyorum ortada alt üstü basit bir kod öğeyi denetle ile 5 saniye sürmez.
sezginyildirim Yahu bari çalıyorsun da bu kadar belli etme css sırasını değiştir birşey ekle birşey çıkar. WTF 😃
NightKing Reesa Zaten çaldığı kodlar çalışmayacak. Flarum yapısı important dahi yapılsa döngü olduğu için less sisteminde Css’e izin vermiyor çalıyorsa bari konunun altına insin ordaki çalışıyor.
Reesa NightKing Evet dosyalar içerisinden düzenlenmesi gerekiyor, herneyse dizi izliyordum 😃 ben kaçıyorum iyi geceler
NightKing Ek olarak. https://flarumdestek.com/d/2-flarum-hosting-kurulumu-dosyalari-turkce-beta-9 Bu @mekici hocamın yapılandırmış olduğu flarum dosyaları. admin şifresine kadar aynı 🙂 Sadece footerdaki açıklamayı değiştirmiştir zannedersem. Ve ben yaptım diye başlık atmış arkadaş.
mekici NightKing Kopya ile kimse bir yere varamaz. Hele internet dünyasına hiçbir yere varamaz. İstediği kadar çalsın.
tolgaaaltas SanalAnsiklopedim hayır, DMCA ile indexlenmesi engellenebilir ancak uğraşmaya değmez. FlarumTR özgün içerik ürettiği ve bahsi geçen site kopya içerik yayınladığı sürece dengelerde değişiklik yaşanmayacaktır.
NightKing mekici Aynen öyle hocam. Bir çok içerik geliyor FlarumTR’de. Yapmış olduğum yeni mobil ve iyileştirmeler içeren eklenti paketini artık lisanslı yayınlayacağız. Sadece bizim belirlediğimiz domainlerde çalışıcak bundan sonra 🙂 Bir de bununla uğraşıcaz şimdi 🙂
Alshain 1 gün içerisinde bu kadar içeriği kopyalamış, css’leri düzenlemiş, reklam yapmış. Tebrik etmek gerek bence 🙂
mekici Alshain hocam nerelerdesiniz uzun zamandır yoksunuz. Ne var ne yok? Nasıl gidiyor sorhadi.net ?
SanalAnsiklopedim Abi benim düşüncem bu; Bu tarz şeyler mutlaka olacaktır. Mybb sitesinin de birçok destek sitesi var. Ama aktiflik zamanla yok oluyor. Biz aktifliğimizi korur isek önümüzde kimse duramaz. Üstelik bizim kendimize özel Türkçe yama konumuz var. Bunun gibi birçok yenilikler getirir isek eminim ki kullanıcılar kimin ne olduğunu anlayacaklardır. Zamana bırakalım bakalım. Yapmaya devam ederse uyarıda bulunalım. Ya da beni önden salın gideyim bi sorayım bakalım. Yaptığı ayıp mı değil mi kendisinden öğreneyim. Gidip sorayım mı?
Alshain NightKing Ara ara bakıyorum da pek fırsatım olmadı yazmaya 🙂 Flarum haricinde bir de sözlük sitesi ile uğraşıyordum da, anca müsait olabildim. Bayağı geliştirmişsiniz, hem site güzel olmuş hem ekip 🙂 Hayırlı olsun arkadaşlar.
SanalAnsiklopedim mekici @Reesa Sizin konunuzu da direk çalmış. Yada sizin site üzerinden konuyu anlatmış. 😃 İkisinden biri.