Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sadece Flarum’a özel bir hosting ve sunucu firması açmayı düşünüyorum.
Sistem direkt bizim elimizde olacağı için istediğiniz eklentiyi bize iletmeniz halinde hosting dahi kullanıyor olsanız sizin için biz kuracağız. Veya SSH erişimi veririz Cpanel veyahut SSH erişimini destekleyen bir panelden sizler de istediğiniz gibi eklenti kurulumu gerçekleştirebilirsiniz bu sayede. Aldığınız hosting ve VPS serverların içinde Flarum yüklü olarak anahtar teslim yapacağız sizlere. Eklentileri kurmak eğer ki SSH’i sağlarsak size sağlayamazsam bana kalır.
Bunu yapmamızın amacı bir çok hosting firması Flarum’u desteklememesi. Desteklese bile sizlerin içine sonradan eklenti kuramamanız.
Bu sebepten dolayı sizlere tüm herşeyi hazır bir sistem kurmayı düşünüyorum.
Şu anlık fiyat araştırması yapıyorum. Sizler de nereden ne kadara hizmet aldığınızı yazın.
Amacım piyasanın altında sizlere kaliteli hizmet sunmak ve bunu yaparken de kendimin de zarar etmemesi.
Lütfen hizmet aldığınız firmaları ve ne kadara hizmet aldığınızı yazın ki sizlere bunun için bir fiyat skalası yaratabilelim.
Verilecek Hizmet
- Hostingler için SSH Erişimini vermeyi düşünüyorum.
- Ücretsiz CloudFlare CDN ve SSL Sertifikası.
- Anahtar teslim hizmet.
- Bir sorun olduğunda karşınızda Flarum’dan anlayan bir firma sahibi olması.
- Ücretsiz teknik destek.
- Tüm geliştirmelerden ilk önce sizin haberiniz ve deneme hakkınızın olması.(Geliştirmiş olduğum tüm eklentiler de dahil)
- Sınırsız disk alanı ve trafik (İkisinde de dosya, video barındırılamaz ve stream edilemez.)
- Geliştirmiş olduğumuz OWES eklentisi ve Mobil Web temasını da beta haliyle kullanıma sunacağım.
Peki nedir bu OWES?
OWES her hangi bir eklenti sorunu yaşamanıza karşın sizlere sunacağımız kendi havuzumuzda olan eklentileri tek tıkla hiç SSH ile uğraşmadan kurabileceğiniz Online Web Extensions System olarak tanımladığımız bir yazılımdır. Yani kısaca Türkçe olarak anlatmak gerekir ise Online Web Eklenti Sistemidir.
Yani şöyle ki eklenti yüklemek için bilginiz olmasa dahi tek tık ile eklentileri kurabileceksiniz. (Üzerinde hala çalışmalarımız devam ediyor.)
Geliştirmiş olduğum Mobil temanın ilk hali.
Not : Şu anda tatilde olduğum için diğer dosyaların hepsi kendi kişisel bilgisayarımda. Onların da görüntüleri en kısa zamanda eklenecektir.