tolgaaaltas 0.1.45 yayınlandı 🔄 Flarum Auth Sync by askvortsov desteği eklendi. 🔀 Flarum SAML2 Single Sign On by askvortsov desteği eklendi. durpoy ReFlar Two Factor güncel sürümlerle uyumlu olmadığı için eklemedim. Passwordless uzantısını kullanabilirsin onun yerine. Steam sorunu da çözüldü.
tolgaaaltas durpoy bugün bakayım buna. İki tane yeni uzantı yayınlandı onun çevirisi var, onunla beraber düzelmiş olur. Webhooks’u çevirmeyeceğim sanırım ama diğerine bakayım.
tolgaaaltas 0.1.46 yayınlandı 🔀 Flarum SAML2 Single Sign On by askvortsov için yeni satırlar eklendi. durpoy Benim görebildiğim kadarıyla bir sorun yok. Bir satır eksikti, onu da ekledim uzantıya. Önbelleği temizleyip deneyin.
taklamakan Hocam Draft eklentisinde değişiklik yapmadan çarpıya basınca çıkış uyarısının çevirisini yapmıyor bir bakabilir misiniz?
tolgaaaltas 0.1.52 yayınlandı 💾 Drafts by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi. (Geribildirim için teşekkürler taklamakan)
durpoy tolgaaaltas https://weblate.rob006.net burası Türkçe dostum. Bura tam ne anlayamadım. Buraya biz önerilerde mi bulunabiliyoruz. Ve burası Türkçe dil desteği filan mı ekliyor senin eklentin gibi.
tolgaaaltas 0.1.53 yayınlandı 1️⃣ See Past First Post by clarkwinkelmann desteği eklendi. 📨 Silent MailChimp by clarkwinkelmann desteği eklendi.
tolgaaaltas 0.1.54 yayınlandı 💬 Best Answer by FriendsOfFlarum için satır düzenlemesi yapıldı (Geribildirimi için @durpoy’a teşekkürler).
tolgaaaltas sanwhere o bu uzantı ile ilgili değil, Core Pack ile ilgili ve evet ilgili tartışmada düzelttiğimi ama beta 12 ile yayına alacağımın notunu yazmıştım.
tolgaaaltas 0.1.56 yayınlandı 📃 Pages by FriendsOfFlarum için yeni satırlar eklendi (Geribildirimi için @taklamakan’a teşekkürler). 🙈 Who Read by clarkwinkelmann desteği eklendi.