Apeiron mekici Yazdım bu sefer resend dediğimde “Oops! Something went wrong. Please reload the page and try again.” diyor yeniliyorum sayfayı yine aynısı 😐
SanalAnsiklopedim Sayın admin, Flarum indirme linkinin bulunduğu konuyu düzenler misiniz? Cevap yazılmıyor. Kilitlemişsiniz sanırım.
mekici SanalAnsiklopedim Evet hocam küçük bir sorun var. Akşam düzeltip konuyu tekrardan aktif edeceğim.
SanalAnsiklopedim mekici Peki nereden indirebilirim o paylaştığınız sürümü yardımcı olur musunuz? Elim kolum bağlı kaldım öyle.. 🙂
SanalAnsiklopedim Reesa Beta9 olacak da, akşam saat kaç gibi paylaşılır? Şuan siteyi komple sıfırladım, boş boş duruyorum. 🙄
Apeiron mekici Şey ben sorunların çoğunu hallettimde şey sorucam discord login yapmaya çalışıyorum applicationdan client id ve secret id yazdım ama olmadı The page you requested could not be found. Return to Just Dev Forum diyor
Apeiron SanalAnsiklopedim Şöyle ki @mekici un dediklerini uyguladım harici olarak benim gibi dikkatsizce gidip kodlarla oynarken “;” unutacak olanı sanmıyorum 😃