BatuhanPALALI Teşekkürler yeni bir kullanıcı olarak deneyeceğim ve eğer eksiksiz olursa bu sisteme geçmeyi planlıyorum
mekici EnesKorkmaz Hocam konunun ilk mesajında “Bağlantıyı görmek için konuyu cevaplayın ardından sayfayı yenileyin” kısmında cevapla butonuna tıklayıp bir yorum yapın. Ardından ilk mesaja gidince indirme bağlantısını göreceksiniz.
EnesKorkmaz Farkettim hocam elinize sağlık bir sorum olacak direkt laravel ile yazılmış bir forum mevcut mu?
mekici EnesKorkmaz Flarum laravel üzerine inşa edilmiş, ancak dediğiniz şekilde bir yazılım var mı bilmiyorum.
Windsuo mekici Hocam flarumtr admin hesabının eposta adresini değiştiremiyorum. Şifreyi doğru ve Sayfayı yenileyip tekrar da denedim. Rica etsem bir bakıp yardımcı olabilirmisin https://i.hizliresim.com/7BB31l.png
mekici Windsuo SMTP mail ayarları ama localde mail gönderebilmek için bir dünya değişilik yapman lazım xampp ta. Normal hosting de kullanmayı düşündüğünde mail ayarlarını yapıp değiştirirsin.
Windsuo mekici hocam bir sorum daha olacak, MYSQL den yeni bir admin oluşturup gerçek/asıl admini onunla değiştirebiliyormuyuz acaba?