Şu an bir sözlük backendi yazmaya çalışıyorum ama çok fazla iş var…
Sizce flarum’u ekşi sözlük tipine çevirmek olabilecek birşey mi? Düşündüm oluru var gibi geldi ve
eksik ne var bulamadım.

BilgehanArslan flarum ile kurulan sözlük konseptli bir site vardı, birkaç özel uzantı ve bot ile güzel bi konsepti vardı.

Flarum’un büyük projelerde en büyük sorununun yönetim / moderasyon olduğunu düşünüyorum. Birçok forum yazılımı moderasyona daha çok izin veriyor Flarum’da bu konu biraz kısıtlı.

Onun dışında önemli bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

BilgehanArslan Ekşisözlük’ün bir kelimeyi işaretleyerek o kelimeden bir konuya bağlantı çıkarması işini nasıl yaptığını bilmiyorum.

Benzer olması açısından zamanında aşağıdaki gibi bir eklenti yapılmıştı.

https://github.com/justoverclockl/flarum-ext-keywords

Fakat bunun otomasyon ile daha önce açılan konulardan otomatik linklendirmesini nasıl yapacağınız konusu biraz karmaşık olabilir.

Ben de justoverclock/flarum-ext-hashtag (hashtag) eklentisini kullanıyorum. Aramaya düşürüyor kelimeleri. Fena değil aslında.

• Can bunu beğendi.

linklendirme değdiğin hocam (bkz: ‘başlık adı’) veya ‘başlık adı’ şeklinde şeklinde oluyor. kullanıcı yapıyor. başlık adı kısmı mesela @ ile başlarsa kullanıcı profili linkleniyor, # ile başlarsa entry idsine gidiyor. o işin en basit kısmı aslında

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular