İngilizce yazmaya çalışmaktan yoruldum. Buradan destek istemem sanırım daha doğru.

Daha önce BBCode Advanced Image eklentisi ile kullanıcılar kendi açtığı konularda yeniden boyutlandırabilmesini sağlıyordum. Ama @huseyinfiliz′in dediğine göre terkedilmiş. Başımı bile kaldıramadığım işler arasında Flarum eklenti sistemini erkenden çözmeye çalışmak da istemiyorum ki artık yorulmayan hücrem kalmadı. (Zaten siteyi daha baştan aşağı sunucusu ile yenileyeceğim.)

Böyle bir kullanım şekli vardı:
[image=example.com/image.png width=100 unit=% class=cool alt=This in image title=The title]

Hatta sanırım eklenti fotoğrafa tıklayınca farklı bir görüntüleyici ile büyümesini sağlıyordu. Ama karıştırıyor olabilirim, farklı eklenti yapıyor da olabilir. Forumumda o özelliği de kaybetmişim. Muhtemelen bir eklenti uçtu. Hangi eklenti o? Bilen varsa yazsın lütfen.

Fotoğraf boyutlandırmak için alternatif çözümler var mı? Kullanıcıya çözünürlük düşürmeden konu içerisindeki önizlemeden fotoğrafı yeniden boyutlandırabilmesini sağlayabilir miyim?

Örneğin, aşağıdaki örnek konuda fotoğraf çözünürlüklerini yüksek tutmak istesek de 2 fotoğrafı yan yana koyabilecek şekilde küçültmemiz gerekiyor.

hasanmerkit dediğim gibi bu eklentinin canlandırılması lazım bunun dışında albüm eklentisi ile bir şeyler denenebilir ancak

BBcode More New eklentisine bir gözatın

huseyinfiliz albüm eklentisinin ismini bulamıyorum işte. Fotoğrafa tıklayınca açıyordu. Çöktü, silindi ya da birşeyler oldu. Zaten siteyi baştan aşağı yenileyeceğim iyice dengesizleşti. Nginx’den kurtulup Apache geçeceğim. Bu bahsi geçen eklentinin adını biliyor musunuz?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular