Apeiron mekici Hayır şöyle kendi hesaplarmızdayken bi anlık farklı bi hesaba yani arkadaşımın hesabına geçtim oda benim hesabıma geçti ve sebebini bilmiyorum arkadaşımda şuan aktif değil acil çıktı nasıl yaptığını da bilmiyorum
Apeiron mekici Şöyle şuan kendi hesabıma geçtim fakat benim hesabıma giriş yaptıydı ve bende onun hesabına giriş yaptıydım otomatik olarak anlamadığım bir sebepten yani şuan onun hesabında olmadığım için maalesef Hesaba erişen K1mk1
mekici Apeiron ilk defa böyle bir hata duydum. Aslına bakarsanız bu mümkün değil. Böyle bir durum yine olursa siz onun kullanıcı adından, oda dizin kullanıcı adından bir paylaşım yapsın bakalım
mekici Apeiron Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kodlarda hiçbir değişiklik yapmadım. Bu akşam yeni sürümü yayınlayacağım isterseniz onu yeniden kurun.
mekici Apeiron şöyle yapabilirsiniz. Eski kurulum dosyalarına silmeden yeni kurulumu bir alt klasöre yapın. Ardından tr dil çevirilerini kopyala yapıştır yaptıktan sonra eski dosyaları siler, yenilerini onun yerine yüklersiniz