• Soru Sor
  • Türkçe paketi nasıl yüklerim

• Düzenlendi

Merhaba yeniyim affınıza sığınıyorum forum kurduğumda linkimde www.ecomini.com.tr/public ile karşılaşıyorum fakat ben /public istemiyorum buradaki gibi düz bir alan adına sahip olmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz public’den nasıl kurtulabilirim?

• Düzenlendi

Forumum birden bire 404′e düştü tüm sayfalarla

hako61 https://docs.flarum.org/install/ buradan public path no yazan sürümü indirip kurulum yapabilirsiniz.

Hiçbir detay vermemişsiniz kurulumu nasıl yaptığınıza dair. 404′e düşmeden önce bir düzenleme mi yaptınız?

• Düzenlendi

huseyinfiliz 404 hatasını çözdüm komple sunucuyu sıfırlayarak public ’den kurtulabilir miyim? tekrar forumu silmeden düz bir yapıya sahip olmak istiyorum.

huseyinfiliz ek olarak Extension Manager kullanrak eklenti yüklüyorum justoverclock/flarum-ext-contactme:“*” bu eklentiyi yüklerken direk olarak bunu mu yazmalıyım yoksa justoverclock/flarum-ext-contactme bu şekilde mi?

çok soru sordum hocam ama araştırdım bulamadım üye olan kullanıcılara otomatik atanacak grubu nasıl ayarlayabilirim?

sitem tekrardan 404′e düştü eklentilerden mi kaynaklanıyor acaba bana yardım edin lütfen.

eklenti kurdum ⅞ tane ama birçoğunu active etmemiştim bile birden bire pat diye düşüyor 404 e bana yardım edebilecek birisi var mı

hako61 sıfır kurulum yaptıktan sonra eski composer.json dosyanızı ve assets klasörünüzü ana dizine atın. Aynı sql dosyasına bağlayın. Bir kaybınız olmaz.

hako61 ikiside aynı sonucu verir diyebilirim özetle. Yıldız simgesi kullandığınız sürece. Siz yinede kullanmayın mümkün olduğunca.

hako61 fof default user preferences eklentisi ile.
              https://flarum.org/extension/fof/default-user-preferences

hako61 404 konusu uzantılardan kaynaklanmaz. Rewrite ile ilgili olabilir. Ssh’ı root ile kullanırsanız bir ihtimal yaşanabilir.

hocam ayarlayamadım ayrıca ssh erişimim yok web hosting üzerine kurulum yapıyorum.

tekrardan hosting’den sildim domaini geri ekledim ondan sonra softaculous app installer kullanarak kurdum forumu şuan için çalışıyor fakat herhangibi bir eklenti eklemedim eklentilerden mi kaynaklanıyor sorun bilmiyorum yardımcı olacak birisi varmı eklentileri kurmamda extension manager kullanıyorum eklenti kurarken hatayı eklenti yüklerken veriyor ve site birden 404′e düşüyor fakat eklenti yüzünden mi oluyor emin değilim.

2 saat sonra tekrardan hata aldım eklentiler ekledim fakat etkinleştirmemiştim 500 hatası verdi bu seferde hosting ile alakalı bir sorun mu acaba kurduğum flarum ile alakalı mı bilemiyorum.

• Can bunu yanıtladı.

hako61 Extension Manager aracılığıyla kurulum veya güncelleme yaparken siteniz bazen hatalara düşmüş olabilir. Bu hataların çözümü genel olarak siteyi terminal erişimli bir hizmete aktarıp orada sorunu çözmektir.

Flarum’u sağlıklı kullanabilmek için terminal erişimine ihtiyaç duyuyoruz. Forumunuzu doğru ve sağlıklı bir biçimde şekillendirmek için bu gereklilikleri sağlamanız gerekiyor.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular