🔏 Gizli Profil (Private Profile)

Lisans Son Kararlı Sürüm Toplam İndirme

📝 Açıklama

Private Profile, kullanıcıların profillerini gizlemelerini sağlayan basit ve etkili bir Flarum eklentisidir.

Bu eklenti rapty88 tarafından sponsor edilmiştir ✨

🏠 Profil Sayfası

Demo

🧹 Kullanıcı Ayarları Sayfası

Demo

🚀 Temel Özellikler

• Gizliliği Değiştirme: Profilinizi tek bir tıklama ile açık veya gizli yapın.
  • İçerik Koruması: Gizli profiller için gönderi ve tartışma sayıları otomatik olarak gizlenir.
  • Kullanıcı Dostu: Hafif ve hızlı, forumunuzun performansını etkilemeden çalışır.

📥 Kurulum

composer require huseyinfiliz/private-profile

Ayrıca Extension Manager ile de kurabilirsiniz: huseyinfiliz/private-profile

♻ Güncelleme

composer update huseyinfiliz/private-profile

Kaldırmak için ise şu komutu çalıştırabilirsiniz: composer remove huseyinfiliz/private-profile

🔗 Bağlantılar

💡 Geri Bildirim & Öneriler

Bu uzantı şu anda minimum bakım modundadır. rapty88 için oluşturuldu ve topluluğa katkı sağlamak amacıyla açık kaynak olarak yayımlandı. Zaman zaman küçük hata düzeltmeleri veya uyumluluk güncellemeleri yayımlanabilir.

MrRobot sorunuzu şöyle anladım. Örneğin benim profilim gizli ve sen profilimi görmek istiyorsun. Bunun için yapabileceğin bir şey yok çünkü gizli profilleri sadece kendim ve admin görebilir.

Bunun için belki ileride arkadaş ekleme özelliği ile arkadaşlara profili göstermeyi ekleyebilir.

Şu an bu eklentiyi geliştirme planım yok, bir sponsor için ücretli olarak geliştirildi ve eklentinin nasıl olması gerektiğine o karar veriyor

huseyinfiliz Anladım. Teşekkür ederim. Profil demişken ben profilde, yazıların çok olduğu zaman profil görünümünü bozduğunu düşünüyoeum. Bunun için bir limit belirleyen eklenti varmı? mesela her hangi bir konuda uzun bir yazı yazdım, bu zaman o uzun yazı profilimde uzun şekilde gözükü yor. Bunu kısaltıcak bir eklendi varm? mesela 120 semboldan sonra devamını oku yazılsın.

huseyinfiliz arakadaşlıktansa kullanıcı gizli profili olana bir sorgu göndere bilsin. Karşı taraf izin verdiği halde göre bilir ve ya izleme eklentisi hazır var. Bir kişiye izleme sorgusu göndere bilir.

MrRobot evet, mantıklı olurdu ama bildiğim bi eklenti yok bununla ilgili.

MrRobot öneriniz için teşekkür ederim, not alıyorum. Şu an için bu eklentiyi geliştirme planım yok. Eğer yeterli talep olduğunu görürsem geliştirmeyi düşünüyorum.

17 gün sonra
        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular