• Destek
  • Sitemap 404 Nginx hatası

Çözüm aşağıda belirtilmiş fakat flarum kurulumuna girip nginx.conf açtığımda ve aşağıdaki kodu eklediğimde sorun düzelmiyor

YENİ KONU AÇMADAN ÖNCE ARAMA YAPMA FORUM KATİİ KURALIDIR
Tartışma akış şeması:

• Görsel eklenecek ise ilk önce görsel eklenmelidir.
  • Tartışma metni girilmelidir.
  • Eğer herhangi bire hata ile alakalı yazıyorsanız hatanın ne olduğu hakkında detay vermelisiniz. Log kayıtları, Ekran görüntüsü vs.

If you are using nginx and accessing /sitemap.xml results in an nginx 404 page, you can add the following rule to your configuration file, underneath your existing location rule:

location = /sitemap.xml {
try_files $uri $uri/ /index.php?$query_string;
}
This rule makes sure that Flarum will answer the request for /sitemap.xml when no file exists with that name.

BatuhanBakay sitemap eklemti ayarlarınızı atın hocam live ve static modu var diye hatırlıyorum

Bende nginx kullanıyorum ama böyle bir hatayla hem live hemde statik sürümde karşılaşmadım

huseyinfiliz sürüm adı 2. Olunca bende yeni çıkan beta versiyon için geliştirme amaçlı sürüm olduğunu zannettim. Bu sebeple ssh dan güncellemedim

huseyinfiliz

(düzeldi) composer.json’da sabit kodlanmış.
      Güncellenmedi:

Loading composer repositories with package information
      Updating dependencies
      Nothing to modify in lock file
      Writing lock file
      Installing dependencies from lock file (including require-dev)
      Nothing to install, update or remove
      Package swiftmailer/swiftmailer is abandoned, you should avoid using it. Use symfony/mailer instead.
      Generating autoload files
      99 packages you are using are looking for funding.
      Use the composer fund command to find out more!
      No security vulnerability advisories found.

BatuhanBakay cloudflare ile ilgisi olduğunu sanmıyorum hocam mümkünse bana eposta, telegram, whatsapp vs üzerinden internet siteni atar mısın bir gözatayım

huseyinfiliz son güncellemeyle birlikte sitemap siteadı.com/sitemap-live/index şeklinde gösteriliyormuş.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular