• Eklentiler
  • Flagify: Raporlanan Yorumları Gizleme Eklentisi

🏳 Flagify

🗃 Raporlanan Yorumları Gizle

Lisans Son Kararlı Sürüm Toplam İndirme

📝 Açıklama

Flagify, forumunuzdaki raporlanan (şikayet edilen) gönderileri otomatik olarak yönetmenize olanak tanıyan bir Flarum eklentisidir. Bu eklenti, moderatörlerin temiz ve dostane bir ortamı korumasına yardımcı olur. Belirlenen eşik değerine ulaşan gönderiler otomatik olarak gizlenir.

🔐 Temel Özellikler

• Otomatik Gönderi Onayı Kaldırma:
    Bir gönderi, belirlenen eşik değerinden fazla şikayet alırsa otomatik olarak onayı kaldırılır (gizlenir).
  • Yapılandırılabilir Eşik Değeri:
    Yönetici ayarlarında gerekli rapor sayısını kolayca belirleyin.
  • Gerçek Zamanlı Güncellemeler:
    İşaretler dinamik olarak işlenir ve mevcut işaret sayısına göre gönderi görünürlüğü ayarlanır.
  • Onayı Geri Alma:
    Raporlar silindiğinde ve sayı eşik değerinin altına düştüğünde gönderiler otomatik olarak yeniden onaylanır.
  • Yerelleştirme Desteği:
    Birden fazla dili destekler.

🏳 Nasıl Çalışır?

1. Kullanıcılar, Flarum’un yerleşik şikayet sistemiyle bir gönderiyi raporlar.
  2. Şikayet sayısı belirlenen eşiğe ulaştığında, gönderi otomatik olarak gizlenir.
  3. Moderatörler raporları silebilir ve şikayet sayısı eşik değerinin altına düşerse gönderi yeniden onaylanır.

📥 Kurulum

composer require huseyinfiliz/flagify

Extension Manager ile de yükleyebilirsiniz:

huseyinfiliz/flagify

♻ Güncelleme

composer update huseyinfiliz/flagify
php flarum cache:clear

Kaldırmak için:

composer remove huseyinfiliz/flagify

🔗 Bağlantılar

🎨 Yapılandırma

Yönetim Paneli → Eklentiler → Flagify bölümüne giderek otomatik gönderi onayı kaldırma için eşik değerini ayarlayın.

💡 Geri Bildirim ve Öneriler

Daha fazla öneri ve geri bildirimi her zaman duymaktan memnuniyet duyarım!

Bir kullanıcı gönderiyi şikayet etmiş ama şikayet eden kullanıcı forumdan atılmışsa onun oyu eksilecek mi kalacak mı? Kaliteli eklentiler çıkarıyorsun hocam bu arada. Türkiye yi temsil ediyorsun benim gözümde milli atlet gibisin 😃

Can teşekkürler dostum 🎉

taklamakan bunun için flarum/flags eklentisini incelemek lazım, yarın ilk iş test edip haber vereceğim 😄

Bu eklenti aslında hiçbir işlev eklemiyor. Tek yaptığı şey flarum/flags eklentisini dinlemek ve eklenti ayarlarında yönetici tarafından belirlenen şikayet sayısına ulaştığında flarum/approval eklentisi tetikleyerek yorumu gizliyor. Bu sayede forumun yüklenme hızına hiçbir etkisi yok her şey arkaplanda çalışıyor.

Aklımda birkaç fikir var aslında, mesela şuan spam amaçlı kullanılma ihtimali var. Örneğin biri birkaç üyelik açarak istediği yorumları gizletebilir. Bu açıdan güvenilmeyen üyelerden gelen şikayetleri dikkate almama, güvenilir üyelerin yorumlarını gizlemeyi engelleme gibi şeyler eklenebilir. Eklentiyi kullanan forumlar olursa güncelleme getirmeyi düşünüyorum.

İltifatlar için teşekkür ederim hocam, desteklerinizle devam ediyorum 💪🏻❤️

çok güzel dostum başarılarının devamını dilerim 🔥

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular