• Destek
  • blog uzantısı güncellenmiyor

Merhaba admin panel üzerinde Extension Manager ile blog uzantısını 0.7.7. 0.8.0 yükseltmek istiyorum ama güncelleme olmuyor anlam veremedim.

Bende CPanel kullanıyorum. Terminal var, hostinq almazdan önce Rus, Türk hostinqler gezdim hiçbirinde yoktu, yakın durmadılar. Sonra kendi ülkemde resmi bir şirket buldum, tüm accesler var,artık 1 yıl olucak hiç bir server sorunum yok. Bence flarum kurucaksan önerilen ve cevap veren bir serverde kur. Ancak soruna gelince malesef başka bir çözüm yolu bilmiyorum.

Birde bende extension managerde hiç bir extenson güncellenmiyor, o yüzden ben ssh kullaniyorum

7 gün sonra

arkadaşlar tüm uzantılar güncelleniyor sıkıntı yok sadece blog uzantısı güncellenmiyor anlam veremedim.

huseyinfiliz php sürümü nü 8.3 yaptım yine güncellenmiyor hata dosyası burada

HATA RAPORU

verilen hata bu yanlış olmazsam ve birşey anlamadım.

composer.ERROR: why-not 'v17development/flarum-blog' '*'
    litalino/flarum-blog-article-series 1.2.0 requires v17development/flarum-blog (^0.7.7)
    Not finding what you were looking for? Try calling
    composer update “v17development/flarum-blog:*” –dry-runto get another view on the proble

serdarname Litalino/flarum-blog-article-series’i kaldırıp askvortsov/flarum-article-series ile deneyebilir misin eğer yine sorun devam ederse bu eklentiyi tamamen kaldırman gerekebilir.

yok hocam aynı sorun devam etti bir türlü blog eklentisi güncellenmiyor, sadece blog eklentisinde sorun var. blog uzantısını kaldırdım.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular