blog uzantısı güncellenmiyor
Benzer hata alıyordum. Hatta diğer extensionlarda güncellenmiyordu.
https://flarumtr.com/d/4290-flarum-kurulumu-ve-bazi-hatalar/6
Bende çözüm böyle oldu. Resmi forumda flarum yolunun düzgün olmadığını filan dediler . Sonda bu yolla gittim ve şimdi herşey güncel. İstediğim extension güncelleye biliyorum
MrRobot hocam ssh desteği yok cpanel kullanıyorum
Bende CPanel kullanıyorum. Terminal var, hostinq almazdan önce Rus, Türk hostinqler gezdim hiçbirinde yoktu, yakın durmadılar. Sonra kendi ülkemde resmi bir şirket buldum, tüm accesler var,artık 1 yıl olucak hiç bir server sorunum yok. Bence flarum kurucaksan önerilen ve cevap veren bir serverde kur. Ancak soruna gelince malesef başka bir çözüm yolu bilmiyorum.
Birde bende extension managerde hiç bir extenson güncellenmiyor, o yüzden ben ssh kullaniyorum
arkadaşlar tüm uzantılar güncelleniyor sıkıntı yok sadece blog uzantısı güncellenmiyor anlam veremedim.
serdarname php sürümünü yükseltip sunucuyu yeniden başlatmayı denemiş miydin
- Düzenlendi
huseyinfiliz php sürümü nü 8.3 yaptım yine güncellenmiyor hata dosyası burada
verilen hata bu yanlış olmazsam ve birşey anlamadım.
composer.ERROR: why-not 'v17development/flarum-blog' '*'
composer update “v17development/flarum-blog:*” –dry-run
litalino/flarum-blog-article-series 1.2.0 requires v17development/flarum-blog (^0.7.7)
Not finding what you were looking for? Try callingto get another view on the proble
serdarname Litalino/flarum-blog-article-series’i kaldırıp askvortsov/flarum-article-series ile deneyebilir misin eğer yine sorun devam ederse bu eklentiyi tamamen kaldırman gerekebilir.
yok hocam aynı sorun devam etti bir türlü blog eklentisi güncellenmiyor, sadece blog eklentisinde sorun var. blog uzantısını kaldırdım.