[silindi] Flarumtr.com sitesindeki gibi sağ üstteki üye işlem menüsü altında gece-gündüz modunu nasıl ekleyebilirim ?
[silindi] Denilenleri harfiyen uyguladım, önbelleği temizledim eklentiler sayfasına eklenti gelmedi o yüzden aktif edemedim
[silindi] Hocam denedim iki şekildede hatta refların içine nightmode içindekileride doğrudan sürükleyip denedim hiç bi türlü olmuyor anlamadım gitti sorunu yabancı flarum forumundada aradım sonuç bulamadım
mekici [silindi] pardon hocan o şekilde yükleme ile çalışmaz. Çünkü veri tabanında bununla ilgili bir tablo yok ondan kaynaklı sanırım. Bu kısmını atlamışım. Biraz sabredin bazaar eklentisi işini halledince o zaman yeniden yüklersiniz olur mu
[silindi] https://discuss.flarum.org/d/3949-tutorial-installing-extension-on-a-shared-hosting şurada buldum fakat çok zor gibi gözüküyor bazaar ile birlikte çok daha iyi olucaktır, bekleyelim o zaman..
mekici [silindi] O kadar meşakkate gerek yok hocam. Üstelik her eklenti için tek tek yapmak lazım. Birde makale çok eski 2016 yılında yazılmış. Yeni versiyonda bu anlatılan işe yaramayabilir. Bazaar eklentisinin Localhostta neden hata verdiğini sanırım anladım. Akşam fırsat bulabilirsem kurup yeni dosyaları paylaşacağım.
[silindi] mekici Baazar eklentisi sorunsuz olursa mükemmel olucaktır. Bekliyoruz, şimdiden teşekkürler..