serdarname Tags yada etiket düzenlemek istediğimde hata veriyor örnek bir etiket ismini veya rengini değiştirmek istediğimde bu hata çıkıyor illa silmen veya yeniden eklemen gerekiyor “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.”
serdarname tolgaaaltas hocam buyrun log kaydı. [28-Oct-2024 12:46:41 Europe/Istanbul] PHP Fatal error: Composer detected issues in your platform: Your Composer dependencies require a PHP version “>= 8.2.0”. You are running 7.4.33. in /home/****/public_html/vendor/composer/platform_check.php on line 24
tolgaaaltas serdarname Sunucunuzun PHP sürümünü 8.2.0 veya daha üstü bir sürüme güncelleyip tekrar denemeniz mümkün mü?
serdarname tolgaaaltas hocam zten 8.2 ben 8.3 yaptım nafile kaç defa bu yüzden siteyi kurup sildim anlam veremedim kurduğum eklentiler bilinen eklentiler fazla eklentide kurmuyorum ama gel görki hep hata veriyor.yani bir eklenti yüzünden tüm site bozuyor
tolgaaaltas Bu uzantıdan kaynaklı gibi değil. Paylaşımlı hosting kullanıyorsanız şirket ile iletişime geçin. Bazen paylaşımlı hosting şirketleri master olarak sunucuya PHP sürümünü üzerine yazdırıyor. Bu neden oluyor olabilir.
serdarname tolgaaaltas hocam reseller paneli kullanıyorum tüm yetkiler bende ama nedense bu php sürümünü değiştiriyorum yine olmuyor anlam veremedim. terminalde açık ama terminalde yükleme yaptığımda yine aynı hatalar.