• Duyurular
  • 🚀 Flarumtr’yi Birlikte Geliştirelim! Önerilerinizi Bekliyoruz!

Merhaba değerli forum üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz! 👋💬

Forum sitemizi daha aktif hale getirmek ve sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için fikirlerinizi duymak istiyoruz! 📝💡 Sizce forumda neler olmalı? Hangi özellikler, içerikler veya yenilikler görmek istersiniz? 🌟🎉

Bize önerilerinizi paylaşarak Flarumtr’yi birlikte daha da güzelleştirelim! ❤️🖥️

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz! 🫶

Mithat bu tartışmayı sabitledi.

Başlangıç kılavuzları, her forumda mutlaka kullanılması gereken eklentilerin açıklamalı ve kullanım rehberleri, özelleştirme amaçlı kullanılan css ve js kodlarının toplanması ssh ile ilk kez tanışanlar için basit flarum komutları ve hangi panelde nasıl komutların kullandığına dair örnekler gibi şeylerin hazırlandığı denetlendiği ve geliştirildiği çeviri ekibi gibi bir ekip oluşturabilirsiniz

Hatta bunları yazı şeklinde değilde sürekli güncellenen sayfalar olarakta yapabilirsiniz

Not aldım bu dediğinizi güzel bir fikir.

4 ay sonra

Türk’lerin ara sıra eklenti geliştirdiğini görmek ve Flarum’da aktif olmaları çok sevindirici bir şey 🙂 Flarum’u geliştirenlerin de Türk’leri sevdiğini görmüş oldum. Belki de bizi sevdiler 🙂

Benim önerilerim var.

1. Flamoji forklanmalı. Alternatif olan eklenti kesinlikle Flamoji kadar güzel his vermiyor.
  2. Eklentileri çoklu dil uyumlu yapmalıyız.
  3. Kardeş ülkemizi unutmamalı ve onların da dil yamalarını geliştirmeliyiz. 🇹🇷 💘 🇦🇿
    15 gün sonra

hasanmerkit Eklentileri çoklu dil uyumlu yapmalıyız.

Uzantılar sadece İngilizce olarak yayınlanıyor.

hasanmerkit Kardeş ülkemizi unutmamalı ve onların da dil yamalarını geliştirmeliyiz. 🇹🇷 💘 🇦🇿

Uzantıların farklı dillerde desteklenmesi gönüllü esaslı çeviri gruplarına bağlı. Türkçe ve Azerbaycan Türkçesi aynı dil grubuna ait olsa da farklı dillerdir. Dolayısıyla Azerbaycan Türk’ü birisinin çeviri yapması daha doğru olacaktır.

7 gün sonra
      Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular