Bu toplulukta, sorularınızı sorabilir, deneyimlerinizi paylaşabilir ve ortak projeler üzerinde çalışabiliriz. Birlikte, daha güvenli bir dijital dünya yaratma yolunda önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz. Sevgi ve saygılarımızla, Siber Korsan Ekibi
siberkorsan.com - beyaz siber Güvenlik topluluğu
[silindi]
- Düzenlendi
ddddddddddddd
[silindi]
- Düzenlendi
ddddddd
[silindi] yeni kullanıcı gelmedi, kullandığım eklentilerdede ekstra bir şey yok sadece css’i kendim yazıyorum.
İçeriklerinizin SEO uyumluluğu oldukça zayıf. Size tavsiyem daha uzun ve detaylı yazılar hazırlayın. Proje alanınız zaten niş. Ancak her yerde bulunabilecek konulara değinmişsiniz genellikle. Tartışmalarda aynı zamanda heading kullanımına dikkat edin. Makalelerin bir hiyerarşisi olması oldukça önemli.
Kolay gelsin.
- Düzenlendi
tolgaaaltas evet haklısın onlara bir bakayım benim forum sitesi açılalı daha 3 gün oldu ama yinede dediklerini yapayım.
Siber güvenlik ile ilgili bir youtube paylaşımı olduğunda siteye atıyorum Google’da gerçek videonun direkt altında oluyoruz.
birde alan adımdan dolayı sanırım “ siber korsan ” yazınca google seo’da kaspersky’ı ve sağlık bakanlığı gibi önemli siteleri geçiyoruz.
[silindi]
- Düzenlendi
dddddddddd
Sitenin temasını biraz daha geliştirdim.
konu nich ve güzel, başarılar.