Merhabalar,

Flarum SEO kurulumu yaptım “etkinleştirdim” fakat URL yapısı hâlen düzelmedi. URL nasıl düzeltebilirim? Yapmam gereken alternatif nasıl bir ayar var?

Site: fitkadin•com

Örneğin sağlıklı yaşam kategorisine girdiğimiz zaman URL ingilizce değil, düzgün durmuyor.

Tevfik Onu elle ayarlamanız gerekir. Bunun için Yönetim > Tags > Etiketi Düzenle > Adres Kısa Adı kısmındaki değeri düzenlemeniz gerekir. SEO uzantısının böyle bir vaadi bulunmuyor zaten.

Etiketi düzenle bulamadım hocam tags kısmında.

Tevfik Adres Kısa Adı (Slug) değerini düzenlemek istediğiniz etiketin üzerine imleci getirin ve sağ tarafında bulunan kalem simgesine tıklayın.

Tevfik türkçe karakter desteklemiyor slug. o yüzden slug kısmını ingilizce harflere göre manuel değiştirmeniz gerekecektir.

taklamakan hocam bu dediğiniz yer kategori düzenleme alanı değil mi? Orayı düzeltsem, konuları nasıl düzelteceğim?

Ne istediğinizi aslında net bir şekilde iletseniz hiç sorun olmayacak ve talebinize daha hızlı yanıt verebileceğim. İlk başta etiket için talep ettiniz, buna karşılık yanıt verdim. Tartışma için düzenlemek istiyorsanız şu adımları takip etmelisiniz;

1. Yönetim paneline girin
          2. Temel Öğeler sayfasını ziyaret edin
          3. Adres Kısa Adı Sürücüsü: Flarum\Discussion\Discussion seçeneğini sayfada bulun
          4. utf8 olan seçeneği default olarak değiştirin
          5. Ayarları kaydedin

Sorularınıza daha hızlı ve doğru yanıt alabilmek için lütfen site kurallarında da bahsedildiği gibi tartışma başlıklarını ve destek talebinizi içeren gönderi içeriğini detaylıca yazınız.

tolgaaaltas çok teşekkür ederim şimdi oldu. Flarum da link yapısını bilmediğimden bir karışıklık oldu. Emeğinize sağlık🙏🏻

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular