Bir kaç gün önce, nereden olduğunu hatırlamıyorum bir dosyadan kod eklerken 1 tırnak değil 3 tırnaklı yaptım. Yani kullanıcı kod ekleğe tıkladığında standart 1 değil 3 tırnak renkli kod çıkıyordu.

İletişim eklentisinde bizimle iletişie geçin yazısı gölgeliydi, gölge effektini sildim. Dün bakıyorum yine kendi haline dönmüş her iki değişiklik. Bu sorunu nasıl hall ederim? üye koda tıklayınca 1 değil 3 tırnaklı kod stilinde olmasını istiyorum nasıl kalıcı olarak değiştire bilirim? Bu sorun terminalda yazdığım flarum cache:clear kodundan kaynaklana bilirmi?

MrRobot Flarum çekirdeğine yaptığınız doğrudan müdahaleler, Flarum güncellemesi ile silinir. Flarum sürümünüzü bu esnada güncellemiş olabilir misiniz? Bunu yaşamamak için değişiklikleri uzantı olarak yayınlayıp Flarum’a kurmalısınız.

tolgaaaltas sanmıyorum. Terminala sadece flarum cache:clear bu komutu kullanıyorum. Bunu çekirdekden değilde bir extensiondan değiştire bilirmiyim? birde onun için uzantımı kurmak çok mantıksız. Peki bize ulaş uzantısının görünümü neden değişiyor? garip şeyler mesela flarumun kendi sitesinde yazmışdım cron job ne kadar ediyorum alınmıyor.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular