Çınar Merhaba, etiket sayfalarının başlıklarındaki etiket ismi ve açıklamalarının renklerini bu sitede ki gibi değişken nasıl yapabilirim. Örnekle anlatırsam daha net olur sanırım. Mesela; Gri arkaplandan mavi yazı Mavi arkaplanda beyaz yazı Sarı arkaplanda siyah yazı bu şekilde nasıl yapabilirim. Tek renk sorun oluyor.
Çınar mekici O arkaplanı seçiyor ama yazı rengi aynı kalıyor. Mesela arkaplan mavi yazıda mavi o zaman nasıl okunacak. Bahsettiğim olay bu;
tolgaaaltas Çınar Herhangi bir Özel CSS ise !important tanımlayarak varsayılan değerin üzerine yazılmasına neden olmuş olabilir misin?
Çınar tolgaaaltas Hayır henüz dokunmadım daha şu kodu buldum .Hero-title { color: #ffffff !important } bu değiştiriyor ama bu bütün etiket başlıklarını tek renk yapıyor. Ben bu sitedeki (flarumtr) gibi değişken olsun istemiştim.
tolgaaaltas Çınar Flarum renk tanımını varsayılan olarak yapar. Yani o özel CSS’i kaldırmanız lazım. Eğer siz elle eklemediyseniz bir uzantı ekliyor olabilir.
Çınar tolgaaaltas O bölümle ilgili özel Css alanına sadece yukarıdaki kodu ekledim. Renk tanımı nasıl varsayılan olarak yapılır.