Flarum’da otomatik iş stajı yarışması ilanı, kullanıcılar bir dosya yüklediğinde ayrı bir bölüm oluşturun ve yalnızca belirli formatların toplu olarak yüklenmesi ve fof/auth LinkedIn ile giriş sorunu
Sorun
İş stajı yarışması duyurularını Flarum forumumda otomatik olarak yayınlayabilmek istiyorum. Ayrıca kullanıcılar için bir dosya yüklediklerinde ayrı bir bölüm oluşturmak ve kullanıcıların dosyaları toplu olarak yüklemelerine izin vermek istiyorum, ancak yalnızca belirli formatlarda. Ayrıca, fof/auth uzantısını kullanarak LinkedIn’de oturum açmaya çalıştığımda “Bummer ters gitti” sayfasını alıyorum.
İhtiyacım olan özellikler
Flarum’da otomatik iş stajı yarışması ilanı
Kullanıcılar dosya yüklediğinde ayrı bölüm oluşturun
Yalnızca belirli biçimlerin toplu olarak yüklenmesi
Fof/auth LinkedIn ile giriş sorununu düzeltin
Ek Bilgiler
Bir kullanıcı bir dosya yüklediğinde, bu dosyanın doğrudan Google Drive’a veya başka bir bulut depolama hizmetine yüklenmesini istiyorum. Yükleme tamamlandıktan sonra kullanıcının genel dosyaya bir bağlantı alması gerekir.
Fof/auth LinkedIn uzantısında oturum açma sorununa neyin sebep olduğundan emin değilim. Uzantıyı etkinleştirdim ve LinkedIn API anahtarlarımla yapılandırdım ancak oturum açmaya çalıştığımda hâlâ “Bummer yanlış gitti” sayfasını alıyorum.
Bu sorunlarla ilgili herhangi bir yardımdan memnuniyet duyarım.
Flarum çekirdeği: 1.8.3
PHP sürümü: 8.2.11
MySQL sürümü: 10.5.22-MariaDB
Yüklenen uzantılar: Core, date, libxml, openssl, pcre, sqlite3, zlib, bz2, calend ar, ctype, curl, hash, filter, ftp, gettext, json, iconv, SPL, pcntl, random, re adline, Reflection, session , standart, mbstring, shmop, SimpleXML, tokenizer, xm l, i360, bcmath, dba, dom, enchant, fileinfo, gd, gmp, imagick, imap, intl, ldap, exif, mysqlnd, odbc, PDO, pdo_mysql, PDO_ODBC, pdo_pgsql, pdo_sqlite, pgsql, P har, posix, pspell, snmp, sabun, yuvalar, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tidy, xmlrea der, xmlwriter, xsl, zip, Zend OPcache
+————————–+————+- ——–+
| Flarum Uzantıları | | |
+————————–+————+- ——–+
| kimlik | Sürüm | Taahhüt |
+————————–+————+- ——–+
| flarum bayrakları | v1.8.0 | |
| flarum etiketleri | v1.8.0 | |
| fof-yükleme | 1.4.1 | |
| flarum-askıya alma | v1.8.1 | |
| flarum onayı | v1.8.0 | |
| sycho-gelişmiş-uzantı-kategorileri | v0.1.3 | |