ArdaUygulama Merhaba, Flarum hosting kurulum konusunda sanırım destek verilmiyor (Dosyalar 2020 de kalmış) Sunucu için en uygun firma hangisi hangi firmayı önerirsiniz?
ahmed26 ArdaUygulama hocam ciddi bir proje kuracaksan hiç uğraşma bende başta hosting kurdum sayflar falan eklentiler artınca geç açılmalar başladı en guzelı vds ben poyrazhosting kullanıyorum fiyatlar gayet uygun performans da gayet yeterli tabiki forumda yabancı firmaları kullanan üyelerde var onlarda baya kaliteli firma
ArdaUygulama ahmed26 merhaba, Ciddi bir proje değil deneme amaçlı kullanacağım sanırım flarum son sürüm hostşng dosyaları paylaşılmıyor artık. Bu dosyaları nereden nasıl bulabiliriz bilginiz var mıdır?
ahmed26 ArdaUygulama hocam deneme amaçlı kuracaksanız flrumtr nın önerdiği firma cenuta dır ssh erişimi var forum ve eklentiler komutla ssh terminal erişiminden kuruluyor forumda nasıl kurulacağına dair bilgiler mevcut diğer kaynaklarada bakabilirsin flarum.org dada mevcut
ArdaUygulama ahmed26 bana phw1 bile yeter sanırım . Olmadı 2 kullanırım. Teşekkürler bilgi için. Daha önce hiç sunucu işleri ile uğraşmadım önce o işleri öğrenmem lazım sanırım. İlgili firma destek talebinde bulunsak kendileri kurulum yapıyormu (flarum) yoksa bizim mi kurmamız lazım?
ahmed26 ArdaUygulama hocam pek sanmıyorum kuracaklarını yonetım tamamen sende cunku vds de sunucu kurulumu hakkında biligler mevcut forumda yapabılırsen bakarak ayarlamaya calıs anlamıyorsanda pek ucret karsılığında kuranlar var sitede herseyı ayarlayıp teslım edıyorlar flarumtr kurucusunun bu konu hakkında mesajı var detaylı arastırırsan bulursun