serdarname Merhabalar şuan sunucu veya ssh’yi destekleyecek hosting alacak bütçem yok maalesef,sponsor olarak kullandığım bir hosting var flarumu oraya kurmak istiyorum ama herhalde zor ama bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmı?
durpoy serdarname 3 aylığına hosting sponsorluğu sağlayabilirim. SSH destekliyor. Ama hosting ile ilgili destek vermeyeceğim. Hosting firmasına destek talebi sizin açıp işlem yaptırma hakkınız yoktur. Çünkü vereceğim hosting kendi reseller hesabımdan. Bu reseller hesabını aktif kullanmıyorum.
serdarname durpoy çok teşekküler hocam ama 3 ay az değil mi 😊 kendimi toparlamam ve siteyi toparlamam açısında biraz daha yardımcı olsanız süre konusunda?
durpoy serdarname cumartesi günü saat 14:00′dan sonra tekrar hatıralatır mısın? konu üzerinden etiketlersin.
durpoy serdarname hatırlat dedim. İmali şekilde yazmana gerek yoktu. Zaten üç ay az filan diyip onu da kendince beğenmiyorsun. Sponsor hostingler dolu. Onlardan birinden alabilirsin. Ben vazgeçtim. Başka bir kişiye vereceğim.