Merhaba Türkiye’de ki oyuncuların topluluğu haline gelebilmek adına açtığımız yeni forum ve blog sitemiz açılmıştır.
Tamamıyla flarum altyapısını kullanmaktayız ve çokta memnunuz.
https://www.oyunculab.com
Sizleri de aramızda görmekten hoşnut oluruz iyi forumlar <3
Oyunculab.com Açıldı
hayırlı olsun hocam
Siteyi açamadım ben
Bu siteye ulaşılamıyor
www.oyunculab.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.
Aşağıdakileri deneyin:
Bağlantınızı kontrol etme
ERR_TIMED_OUT
- Düzenlendi
OyuncuLab Ben her türlü giriyorum Giremeyenlerde bir sorun var bence. GT metrix ve Google Pagepeed siteyi tarayabiliyor. Yani site yayında ve açık. Bazı internet servis sağlayıcıları güvenlik duvarı koyabiliyor. Bundan kaynaklıdır sorun yüksek ihtimalle. Güvenli internet kapatırlarsa girerler diye umuyorum.
Logo sanki karanlık mod için güzel ama aydınlık mod için zor gözüküyor, dikkat çekmiyor. Daha uyumlu bir renk kodu tercih edilebilir.
Giriş sorunu yaşamıyorum.
mekici Ben her türlü giriyorum
Giremeyenlerde bir sorun var bence. GT metrix ve Google Pagepeed siteyi tarayabiliyor. Yani site yayında ve açık. Bazı internet servis sağlayıcıları güvenlik duvarı koyabiliyor. Bundan kaynaklıdır sorun yüksek ihtimalle. Güvenli internet kapatırlarsa girerler diye umuyorum.
durpoy Logo sanki karanlık mod için güzel ama aydınlık mod için zor gözüküyor, dikkat çekmiyor. Daha uyumlu bir renk kodu tercih edilebilir.
Giriş sorunu yaşamıyorum.
grange pc nin dns lerini değiş pc deni dns kısmını 8.8.8.8 8.8.4.4 yap tarayıcı geçmişini temizle sonra pc ve modemine reset atarsan büyük ihtimalle açılacaktır
Bugün tekrar denedim. Mobilde (türktelekom) siteyi güvenli olarak işaretlememiş. Pcde dns değiştirip girebildim.