OyuncuLab Merhaba Türkiye’de ki oyuncuların topluluğu haline gelebilmek adına açtığımız yeni forum ve blog sitemiz açılmıştır. Tamamıyla flarum altyapısını kullanmaktayız ve çokta memnunuz. https://www.oyunculab.com Sizleri de aramızda görmekten hoşnut oluruz iyi forumlar <3
EchoBilisim grange pc nin dns lerini değiş pc deni dns kısmını 8.8.8.8 8.8.4.4 yap tarayıcı geçmişini temizle sonra pc ve modemine reset atarsan büyük ihtimalle açılacaktır
grange Bu siteye ulaşılamıyor www.oyunculab.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme ERR_TIMED_OUT
grange OyuncuLab internetim ortalamanın üzerinde ama açılmıyor. Her siteyi açarken burası açılmıyor. Vpn ile deneyeceğim akşama.
OyuncuLab grange yok hocam öyle demek istemedim yani hızla alakalı değil, birkaç tane tarayıcı ayarı falan yapıyorlar öyle giriyorlar bu hatayı alanlar siteye. Eğer ki sorun benim sitedeyse çözmek için sorunu bulmam gerekecek.
OyuncuLab grange çok garip bir durum hocam nasıl çözümlerim bilemedim, @mekici hocam sizin bir fikriniz var mıdır? Bu konuda.
mekici OyuncuLab Ben her türlü giriyorum 🙂 Giremeyenlerde bir sorun var bence. GT metrix ve Google Pagepeed siteyi tarayabiliyor. Yani site yayında ve açık. Bazı internet servis sağlayıcıları güvenlik duvarı koyabiliyor. Bundan kaynaklıdır sorun yüksek ihtimalle. Güvenli internet kapatırlarsa girerler diye umuyorum.
OyuncuLab mekici Ben her türlü giriyorum 🙂 Giremeyenlerde bir sorun var bence. GT metrix ve Google Pagepeed siteyi tarayabiliyor. Yani site yayında ve açık. Bazı internet servis sağlayıcıları güvenlik duvarı koyabiliyor. Bundan kaynaklıdır sorun yüksek ihtimalle. Güvenli internet kapatırlarsa girerler diye umuyorum. durpoy Logo sanki karanlık mod için güzel ama aydınlık mod için zor gözüküyor, dikkat çekmiyor. Daha uyumlu bir renk kodu tercih edilebilir. Giriş sorunu yaşamıyorum. Bilgilendirme için Teşekkür ederim @mekici @durpoy
durpoy Logo sanki karanlık mod için güzel ama aydınlık mod için zor gözüküyor, dikkat çekmiyor. Daha uyumlu bir renk kodu tercih edilebilir. Giriş sorunu yaşamıyorum.
S4H OyuncuLab Logo ve favicon gradient olmasa çok güzel ve profesyonel görünür bence forum rengi olmalı 🙂
grange Bugün tekrar denedim. Mobilde (türktelekom) siteyi güvenli olarak işaretlememiş. Pcde dns değiştirip girebildim.