tolgaaaltas Güzel açıklama. Bilmeyen arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.
Not: Forum da açtığınız konuların içindeki resimi paylatığınız yerler de önizleme olarak çıkmaz ise, Set Up a social media image yüklememeniz gerekiyor.
tolgaaaltas Güzel açıklama. Bilmeyen arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.
Not: Forum da açtığınız konuların içindeki resimi paylatığınız yerler de önizleme olarak çıkmaz ise, Set Up a social media image yüklememeniz gerekiyor.
VarolNMustafa faydalı ipucu için teşekkürler.
VarolNMustafa Set Up dediğiniz yer neresi tam olarak? Facebookta paylaşınca resimler özileme olarak görünmüyor.
ah keşke hosting içinde böyle eklenti kursak içim gidiyor
beni makine almaya zorluyor bu flarum
HasanSrmeli hetzner VPS aylık 2.5 euro 1 çekirdek 2GB ram 2 TB trafik 1GBit hız . Çok pahalı geliyorsa openvpn kurup çevrenizdeki ergenlere 5 10 liraya opvn dosyası stabilirsiniz
taklamakan Uzantının Tools sekmesinden göz atabilirsiniz.
taklamakan 2.5 euro pahalı gelmiyor
bilgi eksikliğinden korkuyorum yapamassam diye…
HasanSrmeli deneye deneye öğrenirsin. Zamanın varsa eğer. Ben bilmiyorum tabi ama docker kullanmayı öğrenirsende çokça deneme yanılma işleri yaparsın servera zarar vermeden. Serverın snapshot ını alırsın çalışırken ve daha sonra sistem çökerse falan snapshotu yükler eski haline döndürürsün. Bolca araştırmak gerekiyor ben uzman değilim ama öğrenmek için deniyorum öyle.
HasanSrmeli Sıfır sunucuya Flarum’u nasıl kuracağına dair doküman sitede mevcut.
Eklenti 1.1 sürümüne güncellendi. Bir çok iyileştirme yapılmış. Daha fazla bilgi için bu linke bakınız.
Değişiklikler:
composer update v17development/flarum-seo
1.6.2 yayınlandı.
Eğer kullanıyorsanız bağlantıları yeni sekmede açan eklentileri kaldırmanız gerekiyor. (newtab eklentileri)
composer update v17development/flarum-seo
Şimdi 1.0 uyumlu
mekici hocam kurulumda hata veriyor
serdarname SEO eklentisi kurulumunun sonuna -W
ekleyerek kurmayı dener misin?
aynı hatayı verdi ve iki seo eklentisi var ikiside hata veriyor
serdarname elint eklentisi kurulumu şu an. Kurulu ise kaldırıp SEO eklentisini öyle kurmayı dene
mekici External Links in New Tab (ELINT) eklentiyi silip seo kurulumu yaptım oldu peki External Links in New Tab (ELINT) tekrar kuramazmıyım?
serdarname gerek yok SEO uzantısı zaten dış linkleri yeni sekmede açma özelliğini barındırıyor.