tolgaaaltas Güzel açıklama. Bilmeyen arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.

Not: Forum da açtığınız konuların içindeki resimi paylatığınız yerler de önizleme olarak çıkmaz ise, Set Up a social media image yüklememeniz gerekiyor.

ah keşke hosting içinde böyle eklenti kursak içim gidiyor
    beni makine almaya zorluyor bu flarum

HasanSrmeli hetzner VPS aylık 2.5 euro 1 çekirdek 2GB ram 2 TB trafik 1GBit hız . Çok pahalı geliyorsa openvpn kurup çevrenizdeki ergenlere 5 10 liraya opvn dosyası stabilirsiniz 😀

HasanSrmeli deneye deneye öğrenirsin. Zamanın varsa eğer. Ben bilmiyorum tabi ama docker kullanmayı öğrenirsende çokça deneme yanılma işleri yaparsın servera zarar vermeden. Serverın snapshot ını alırsın çalışırken ve daha sonra sistem çökerse falan snapshotu yükler eski haline döndürürsün. Bolca araştırmak gerekiyor ben uzman değilim ama öğrenmek için deniyorum öyle.

bir ay sonra

Eklenti 1.1 sürümüne güncellendi. Bir çok iyileştirme yapılmış. Daha fazla bilgi için bu linke bakınız.

Değişiklikler:

• Bu güncelleme için Flarum beta 11 veya üstü gerekir
        • Birden çok hata düzeltmesi
        • Kod temizleme ve mantık değişiklikleri
        • Kuruluş Json LD’sine logo eklendi
        • PR Birleştirilmiş v17development / flarum-seo # 24 arasında

1.1 Sürümüne Güncelleme

composer update v17development/flarum-seo

bir yıl sonra

1.6.2 yayınlandı.

• Harici linkler otomatik olarak no-follow etiketi alma özelliği eklendi.
        • Dahili bağlantılar da-follow olarak devam ediyor.
        • Twitter image large/summary (varsayılan large) olarak ayarlanabiliyor.
        • Dış linkler yeni sekmede açılıyor.

Eğer kullanıyorsanız bağlantıları yeni sekmede açan eklentileri kaldırmanız gerekiyor. (newtab eklentileri)

composer update v17development/flarum-seo

@Kripto @BatuhanBakay

3 ay sonra

serdarname SEO eklentisi kurulumunun sonuna -W ekleyerek kurmayı dener misin?

serdarname elint eklentisi kurulumu şu an. Kurulu ise kaldırıp SEO eklentisini öyle kurmayı dene

mekici External Links in New Tab (ELINT) eklentiyi silip seo kurulumu yaptım oldu peki External Links in New Tab (ELINT) tekrar kuramazmıyım?

serdarname gerek yok SEO uzantısı zaten dış linkleri yeni sekmede açma özelliğini barındırıyor.

bir yıl sonra

durpoy Bu uzantıyı kuramıyorum hocam sanırım eski sürümler için var sadece başka bir yolu yokmu kurmanın 1.3.1 kullanıyorm

lalilax 1.x sürümlerinde kurulur. Kurarken nasıl bir hata alıyorsunuz?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular