flarum kurulumu yapacağım , öğrenmeye başladım inceliyorum uzun zamandır. flarum benzeri bir form yapısı gördüm. https://community.comradery.io/ flarumu kurunca , bir kaç düzenleme yapıldığı zaman , bu şekle döndürülebilir mi ?

ylmz neden başka sitelerin tasarımına bire bir benzer siteler yapılmak istenir anlayamıyorum. Özgün düşünmek bitti mi?
    Sorunun cevabı ise net hayır.

• ylmz bunu yanıtladı.

durpoy post yapısını nasıl benzetirim şeklinde sordum. öğrenmek için beğendiğim post akışını yönetmek ve nasıl yapıldığını merak ettim. size göre hayır 🙂
      bu arada başka site dediğiniz flarum gibi forum , adamlar geliştirilsin diye açık kaynaklı kod yapısını sunmuş. araştırmadan yorum yapmayınız 🙂 net hayır dediği şey de flarum zaten kopyası 😃 bir kaç font size oynama ile zaten aynısı olacak.

https://discuss.flarum.org/d/31210-comradery-theme-style yabancıların güzel cevaplarına bakın , birde size bakın.

ylmz Benzetilebilir. Birebir aynısı olmaz tabiki.

ylmz bir kaç font size oynama ile zaten aynısı olacak.

Font ile benzetebilirsiniz evet fakat ikisi çok farklı yapılar, birbirinin tıpkısı tabii ki yapamazsınız.

ylmz gülücük emojisi atıp sinir ederek ne ende ediyorsun? Bir kaç düzenleme ile tabi olmaz. Bu kadar basit mi? Sonra eğer sorunun cevabını kendince biliyorsan link vermeyi biliyorsan neden burada soruyorsun ki? Ben daha yanıt atmıyorum.
        Herkes bi şeyi sürekli çalıp çırpıp sürekli bir haklı neden ortaya atabiliyor, milletçe böyleyiz. Aferin bize. Bunda üstüne alın alınma. Sözüm herkese.

• ylmz bunu yanıtladı.

durpoy forumda gördüğüm en faydasız yazarsınız.Sizi ilgilendirmiyorsa konuyu baltalamak için boş yapmanıza gerek yok ki . Arkadaşın biri mesaj attı. anlattı yapıları , bir kaç bilgi aldım kendisinden. Soru sorma hakkım var mı ? Etkileşim almak istiyorum ya öğrenmek bilgi almak istiyorum arkadaşım 😃 Ben cahilsem sen benden cahilsin. Açık kaynaklı kod verilmiş . Bilen birinden bilgi almak istemem gayet normal ve doğal değil mi ?
          Cahilliğinin sınırını zorlamışın. Adamlar kaynak kodunu paylaşıyor geliştirsinler diye . Çalıp çırtmanın bunda ne alakası var ? ya nasıl seni çeviri ekibine almışlar bu cahilliğinle anlam veremiyorum ki 😃 Bilmiyorsan yorum neden yapıyorsun. Yaptım bekle az kaldı görüntüleri seninle paylaşacağım. Yabancı formda bir kaç kişi yapı olarak beğendi. Sırf Tr formunu senin gibi insanlar yüzünden kullanmayan bir çok insan vardır. Flarum Tr de aynı mantık. O zaman neden kullanıyorsun ? Flarum kullanıp bir çok proje yapan insanlar var yabancı kaynaklarda . Çalıyorlar mı ? comrader de 2 sene önce gelişitrmekte olan basit bir projeyi yayınlamış. Kaynak kodları AÇIK ( GELİŞTİRİLEBİLİR ) ÜCRETSİZ şekilde yayınlamış. Bunun neresi çalmak çırpmak ? Dünyanın en basit Post gönderisini sordum , hırsız muamelesi yapmadığı kaldı cahil herifin .

• Can bunu yanıtladı.

Yanıt atmayacağımı söyledim. Buna değmez.
            Hakaretten dolayı gerekli kişinin yanıtlarının incelenip gereğinin yapılmasını istiyorum.

@[silindi] @[silindi]

ylmz Dünyanın en basit Post gönderisini sordum , hırsız muamelesi yapmadığı kaldı cahil herifin .

Forumda saygı çerçevesinde tartışmalar gerçekleştirebiliriz. Lütfen bu konu hakkında daha dikkatli olalım.

Can, tartışmayı kilitledi.

durpoy Herkes kullanım şartlarına uyduğu sürece dilediği gibi forumda konu açabilir.
              Yargılayan, aşağılayan, hor gören, bilgisizlikle suçlayan vs. gibi davranışlar içeren mesajlar yazılamaz.

Bu sana son uyarımdır @durpoy (daha öncede benzer ve gereksiz tartışmalar yapmıştın). Sizin de ilk uyarınızdır @ylmz

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular