lalilax mekici Admin hesabından veya admin rolünden bunu yapamıyorum hata loglarına nasıl bakarım bilmiyorum hocam php compressor ile kurdum kendi sunucum cyberpanel üstünde kullanıyorum direk etiket düzenle yeri çıkmıyor resimdeki gibi
lalilax mekici Sakıncası yok hocam siz yabancı değilsiniz bu yeni üyeliğim ama bu forumun ilk zamanlarıda burdaydım eski üyeliğin mailini bulamadım 😃 Site adresi https://testnet.huginn.academy/
lalilax @mekici üye olan sizseniz yetki vereyim bir bakın hocam isterseniz discorddanda iletişime geçebiliriz Verdim hocam yetki
lalilax Yaptım hocam @[silindi] Sizin kullandığınız tags eklentisi 1.3 mü yada daha mı eski bir sürüm neden olabilir hocam php compressor ile güncellemeyide denedim ama
lalilax Hocam sorunu anladığınızı düşünüyorum hiç bir şekilde etiket düzenleme gözükmüyor 😃 flarumu cyberpanel üstünde php compressor ile kullanıyorum neden böyle bir sorun yaşıyorum bilmiyorum herşeyim düzgün bir tek o bölüm yok
mekici lalilax Her şey normal gözüküyor. Muhtemelen bir eklentiden kaynaklı olabilir. Ekelntileri de aktif edebilir miyim
lalilax Hocam ben çözdüm sorunu ya kusura bakmayın uğraştırdım sizide css kodunda display none yapmışım .Dropdown-menu .item-tags { display: none; } böyleydi