Burakcnnar kategorilere yada anasayfa için logoya tıklandığında hiçbir şey gelmiyor videodaki gibi. (2 günlük sorun) sayfa yenilenmeden yeni tartışmalar görünmüyor
mekici Burakcnnar Şimdi baktım bende herhangi bir sorun görünmüyor. Ancak google reklamları ile alakalı diyebilirim. Bazen oluyor bazen olmuyor da olabilir. Sitenizde google reklamlarının JS hatası var. Reklamları devre dışı bırakıp dener misiniz?
Burakcnnar potm35 örnek olarak hangileridir ? bu sorun 2 günlük 2 gün içinde hiçbir uzantı açıp kapatmadım
potm35 Burakcnnar Hosting kısmında veya arada cloud flare vs varsa Cache açılmış olabilir. Son zamanlarda hostingden bi değişiklik yaptınız mı? Daha önce böyle bir sorun görmedim ama cache ile ilgili olabileceğini düşünüyorum
Burakcnnar potm35 son 1 ay içinde kod eklenti vs değiştirilmedi bide siz denermisiniz benim tarayıcımdan mı kaynaklı acaba
potm35 Burakcnnar Denedim hocam yenile yapmadan içerikler gelmiyor. Ama hiç bir değişiklik yapmadan böyle olduysa sunucu kaynaklı olabilir. Php ayarlarını değiştirmiş olabilirler ya da bazı hosting firmaları üstlerinde bulunan bütün sitelere litespeed cache e alıyor otomatik onla ilgili bişey de olabilir çok ilginç bi hataymış, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız
Burakcnnar mekici “ subscriptions” eklentisi ni dün kapatmıştım çünkü yapılan yorumlar bildirim olarak gitmiyordu.Biraz önce discord flarum da o eklentiyi etkinleştirin denildi etkinleştirdim oldu.