minetr Blog oluştururken herhangi bir problem yada hata almıyorum fakat oluştur dedikten sonra okumak istediğimde bütün yazım böyle garip bir karelik ile gözüküyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? paylaşımlı hosting kullanıyorum kökten sil yükle yapamam.
minetr mekici site Css ile kutuyu şeffaflaştırmayı denedim ama sadece kutuya özel olan bir madde yok kutu direk post yazısını da kapsıyor özel stillerden şeffaf hale getirmeyi denedim ama bütün yazı şeffaf oluyor, ayrı ayrı şeffaflık düzeylerini yükseltip yeniden denedim ama yine olmadı.
mekici minetr Kullandığınız temadan kaynaklı sanırım. Default temada böyle bir sorun yok. Tema blog eklentisi uyumlu değil sanırım. Bu arada siteniz doğrulama maili göndermiyor. .Post { background: transparent !important } Bunu deneyebilirsin.
minetr mekici Tamamdır düzeldi teşekkürler yardımlarınız için. Doğrulama olayı için bir çözüm bilmiyorum, eklenti vs yükleyecekmişiz ama malesefki paylaşımlı hosting kullanıyorum yeniden doğru eklentiyi yüklemem imkansız.
mekici minetr SMTP posta ayarlarıı yapmanız gerek. Bunun için eklentiye gerek yok. Hosting de bir e-posta oluşturun. Kullanıcı şifre ve sunucu bilgilerini panelden girin.