Bu yaptığım listedeki web sitelerin hepsi Flarum kullanıyor. Fakat bazıları çok güzel temalar kullanıyor. SorHadi ve Webmaster Forumu bu görünüme nasıl ulaştılar? CSS kodu mu kullanıyorlar? Bunlar gibi nasıl kendi web sitemizi geliştirebiliriz?
Böyle temaları nereden bulabilirim?
Zevkli olmak en başta geliyor.
Can zevkin tek başına yettiğini sanmıyorum İnsanların CSS bilgisine hayranım…
hasanmerkit Tabi ki tek başına yetmiyor, CSS önemli bir etken.
Sitenin güzel görünmesini istiyorsanız önce font’dan başlamanız gerektiğini düşünüyorum. Güzel bir font seçimi ile yola koyulabilirsiniz. Gilroy veya Inter tavsiye ederim. Poppins daha önce kapattığım bir projemde kullanmıştım fakat diğer ikisine daha çok hayranım.
Ardından iyi bir renk & renk paleti belirlemeniz gerekiyor. Bu renkler sizi temsil edeceği için benzersiz veya uyumlu olması gerektiğini unutmayın. Benim naçizane tavsiyem bunlar. Gerisi zevk.
- Düzenlendi
Can fontları denedim ve çalıştılar ancak site daha kötü görünmeye başladı :/ Birkaç farklı font daha denedim ama olmadı. En sonda iptal ettim.
Can yeni font nasıl tanımlarız?
murdocklawless Bunu buraya yazarak konuyu amacından saptırmak istemiyorum, bunun için bir arama yapın. Eğer hala bulamadıysanız destek konusu açabilirsiniz.
hasanmerkit Benim belirttiğim fontların kötü izlenim ve geri bildirim yaratmayacağını düşünüyorum.
mekici ücreti de öyle hocam
Ben bir de @Alshain’i etiketleyim de konuyla ilgili yorumunu yapsın : P
hasanmerkit Hocam çok ahım şahım bir şey yapmadım aslında.
Ufak tefek css ve biraz eklenti (js)
Flarum görünüm itibariyle güzel gözükse de hala sorunlu bir alt yapıya sahip. Tavsiye olarak verebileceğim en önemli tavsiye, alabiliyorsanız Google News kaydı alın. İndex sorununuz pek kalmıyor diyebilirim.
Onun haricinde robots.txt’yi mutlaka düzenleyin.
Sizin de siteniz güzel gözüküyor, flarum ailesine hoş geldiniz. Hayırlı olsun.
Alshain teşekkürler, Google News kaydı /atom yardımıyla aldım fakat 3 gündür incelenmesini bekliyorum. İletişim adresi paylaşmanız mümkün mü? Discord, Mail gibi?
hasanmerkit Zaten discord üzerinden bana davet göndermiştiniz hocam. Mesaj gönderdim şimdi.
hasanmerkit Titillium Web güzelmiş, siteme uyguladım, fena olmadı valla.