durpoy Şimdi dosya izinlerini ayarlayalım. sudo chown -R www-data:www-data /var/www/flarum/ komutunu yazalım. sudo chmod -R 775 /var/www/flarum/ Komutu ile tüm dosyaların izinlerini flarumu çalıştırabilecek şekilde ayarlayalım. kaynak: https://flarumtr.com/d/252-sifirdan-ubuntu-flarum-kurulumu-hatasiz-kurulum
CanBudak durpoy bu dediklerini yazdım fakat önceden forum sayfası geliyordu şimdi aradığınız sonuç yok diyor 🙁
murdocklawless Kurulumu nasıl yaptın bir anlatır mısın? Bir ay uğraşacak bir şey yok yani. Composer kurulu mu? Php kurulu mu? Apache veya nginx kurulu mu?
CanBudak murdocklawless Hocam her şey kurulu youtube dan flarum tr nin videosunu izleyerek yaptım her şeyi. Her denilen şeyi yaptım ama bu hatayı alıyorum maalesef
CanBudak hocam bu flarum dosyasını public_html nin içerisine atmam istendi. Ben de oraya attım şu an orda. Bu görselde bir sıkıntı yok değil mi ? daha sonrasında bu dosyayı subdomain dosyasının içerisine de atıp denedim yine olmadı ama
murdocklawless CanBudak klasörün içine atıyorsan config.php yi de düzenlemen lazım. sanınım site.php yi düzenlemek lazım.