turgut191919 kullanıcı listesini yüklerken aşağıdaki gibi bir hata aldım. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
mekici turgut191919 sitenin kurulu olduğu dizinde composer update komutunu çalıştırdıktan sonra eklentiyi tekrar kurmayı dene
turgut191919 mekici siteyi kuralı 10 gün civarı oluyor. sanırım yeni sürüm olduğu için hata alıyorum?
sezginyildirim O eklenti 8.1 sürümü ile uyumlu değil sanırım. Yüklenmiştir muhtemelen, önbelleği silip /users?sort=seen_recent adresinize gidin.
NightKing Mbstring kurulu değil mbstring kurulumu gerçekleştirin sorun çözülür. sudo apt-get install php7.x-mbstring php sürümünüz kaç ise x yazan yere belirtip kurulumunu yapın. Sonra tekrardan çalıştırın sorun düzelir.
NightKing sudo apt-get install php7.x-curl şeklinde bunuda kurun, yine bir sorun çıkarsa yazabilirsiniz.
turgut191919 NightKing bunu yapınca sorun çözüldü. Yalnız Domain.com/users sayfası sadece admin’e gözüküyor. Normal kullanıcıya sayfa bulunamadı diyor.
turgut191919 mekici tamam onuda hallettim. Şimdi iki problem daha kaldı. Birincisi resimde görülen flagrow yazısı. Onu nasıl flarumtr deki gibi gösterebilirim. https://i.hizliresim.com/4pDN2A.jpg ikincisi üyeler diye nasıl link verebilirim header’da?
mekici turgut191919 Haderde link vermek için links eklentisini kurmalısın. Flagrow yazıları için eklentiyi TR çevirmelisin