kullanıcı listesini yüklerken aşağıdaki gibi bir hata aldım. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
turgut191919 sitenin kurulu olduğu dizinde composer update komutunu çalıştırdıktan sonra eklentiyi tekrar kurmayı dene
composer update
mekici siteyi kuralı 10 gün civarı oluyor. sanırım yeni sürüm olduğu için hata alıyorum?
O eklenti 8.1 sürümü ile uyumlu değil sanırım. Yüklenmiştir muhtemelen, önbelleği silip /users?sort=seen_recent adresinize gidin.
/users?sort=seen_recent
sezginyildirim öyle adres bulunamadı diyor
Mbstring kurulu değil mbstring kurulumu gerçekleştirin sorun çözülür.
sudo apt-get install php7.x-mbstring php sürümünüz kaç ise x yazan yere belirtip kurulumunu yapın. Sonra tekrardan çalıştırın sorun düzelir.
sudo apt-get install php7.x-mbstring
NightKing tekrar bu hatayı alıyorum.
Güzel bir forum scripti. İnş sorunları aşarsın @turgut191919
sudo apt-get install php7.x-curl şeklinde bunuda kurun, yine bir sorun çıkarsa yazabilirsiniz.
sudo apt-get install php7.x-curl
NightKing bunu yapınca sorun çözüldü. Yalnız Domain.com/users sayfası sadece admin’e gözüküyor. Normal kullanıcıya sayfa bulunamadı diyor.
turgut191919 Admin panelde izinler sekmesinde gerekli izinleri vermelisin
mekici tamam onuda hallettim. Şimdi iki problem daha kaldı. Birincisi resimde görülen flagrow yazısı. Onu nasıl flarumtr deki gibi gösterebilirim. https://i.hizliresim.com/4pDN2A.jpg
ikincisi üyeler diye nasıl link verebilirim header’da?
turgut191919 Haderde link vermek için links eklentisini kurmalısın. Flagrow yazıları için eklentiyi TR çevirmelisin