hasanmerkit Ücretli bir eklenti satın aldık diyelim. Süresi dolduktan sonra eğer tekrar ödeme yapılmazsa ne olur? Güncelleme mi almaz yoksa web sitesinde aniden pasifleşir mi?
hasanmerkit mekici az önce bir eklenti satın aldım, ödeme gitti fakat burası boş gözüküyor: Bir bilginiz var mı? Ne yapmam gerek?
NightKing mekici Bu eklentiye göre değişir hocam. Mesela ben lisans süresini 1 ay belirttiysem 1 ay sonra tak diye otomasyon kullanımı kapatabilir. Yani her eklenti için yukarıda @mekici hocamın bahsettiği durum geçerli değil.
hasanmerkit Fatura postama geldi fakat Extiverse’de halen görünmüyor. Off…. Acaba hesabımı mı bağlayamıyorum… Bu fatura ile bana yardımcı olurlar mı?
hasanmerkit mekici Umraım yarım yamalak İngilizce’m ile derdimi anlatabilmişimdir. Cevap bekliyorum… https://discuss.flarum.org/d/30344-i-buy-a-premium-extension-but-i-cant-install-it
hasanmerkit NightKing bak bu beni korkuttu şimdi… Support eklentisi için de geçerli mi bilgisi olan var mı? Zaten aşırı buglu ve update almıyor…