Can Feed içi şeklinde seçtiniz sanırım, yukarıda attığım tartışmayı derinlemesine inceleyerek size verilen script kodu ile inc kodunun eklenti üzerinde nasıl kullanılacağını kavramalısınız.
Can Burakcnnar Yukarıda yazan koşulları aynen yerine getirirseniz herhangi bir hata almayacaksınız. Adsense’in size verdiği kodlardan <script> xxxxx </script> kodunu ayıklayarak JavaScript alanına, <inc> etiketini ise metin (HTML Reklam Bölgesi) alanına ekleyin.
Can Burakcnnar İçinden sadece inc kodlarını ayıklayarak kalan tüm scriptleri JavaScript alanına eklemeyi denediniz mi? Flarum projemi rafa kaldırdığım için daha iyi destek veremiyorum kusura bakmayın.
Burakcnnar Can inc kodlarını ayırdığımda geriye 2 adet <script> xxxxx </script> kodları kalıyor ondan hata veriyor galiba orda hata yapıyorum
Can Burakcnnar Yayıncı kimliğinizi öğrenip yukarıdaki alana giriniz. Burayada yalnızca inc kodunu giriniz. script kodlarını hiç kullanmayacaksınız.
Can Bu kesin çözüm sağlayacaktır, konuyu dallanıp budaklandıran benim. Flarum kurulumu yapmak durumunda kaldım.