Togan Merhaba Blog eklentisinde makale yazarken fof pageste oldugu gibi html icerik de ekleyebilmek istiyorum. Bu mumkun mu mumkunse nasil olur arastirdim ama malesef bulamadim. Mesela blog iceriklerime visitor counter etiketi eklemek istiyorum.
hasanmerkit Togan mantıklı. Ama post içeriklerine HTML kodu sağlayan eklenti varsa muhtemelen onunla yanıltılabilir.
Can Togan html Discuss üzerinde HTML-IFRAME etiketinin beyaz listeye alınmas tehlikeli bir hamle olacağı belirtilmişti. Buradan inceleyebilirsiniz. Togan istiyorum zaten yonetici olarak Bu mantıklı bir istek, tehlikeli olabilecek html etiketlerini yönetici rankı için beyaz listeye alınmasını isteyebilirsin. Discuss üzerinde bir konu açarak bunu dile getirebilirsin.
grange Html içerik sadece yöneticiler tarafından eklenmesi lazım. Bloga herkes yazabiliyorsa html eklenmesi sakıncalı.
Togan grange evet katiliyorum sadece kendim eklemek istiyorum zaten yonetici olarak. Fakat blog icin visitor counter html ile cok kolay oluyor ya da php den cekerek bunun bir yolunu bulmaya calisiyorum.
Togan Can Tesekkur ederim deneyecegim. Hayir boyle kisitlara gelemedigimden bir kac sayfami kendim index.html olarak ayarladim canı sıkılan adam mucit olurmus hesabi. Yakinda blogu da kendim yapacagim indexten olan o olacak yani 😀