durpoy PEAVE /storage/logs klasörüne gidip hatayı yaşadığın günün dosyasını bir yere yükleyip, buradan link paylaşır mısınız? Detaylı inceleme sağlayalım.
durpoy PEAVE ben bunca zaten cenuta da kurulum yaptım daha bir kere bu sorunu yaşamadım. Kullandığınız paket nedir?
PEAVE Merhaba yardımlarınız için teşekkürler çok saçma bir şekilde kullandığım hostingden kaynaklı bir sorun başka bir hostingde denedim sorunsuz çalışıyor ama nedense cenutadan aldığım o kadar hostingde çalışmadı.
EchoBilisim PEAVE php sürümünüz nedir php sürüm 8 varsa onu seçin ondam sonra php ini ye gidin ayarlarınızı yeniden yapın ve kaydesin yeni yapılan bilgiler hostingteki dosyaya işlesin diye sıkıntınız devam ederse özelden yazın size yardımcı olayım
durpoy PEAVE ben gene diyorum sorunsuz cenuta dan kullanıyorum. attığım video da cenuta dan kurulum. sizin burada bi şeyleri değişme kapatma durumunuz olmuş olabilir. bir sonraki yanıtta gelen php ile alakalı bir işlem sorunu düzeltebilir. php sürümünüz kaçtı? php uzantılarının olduğu ekranı resim olarak yükler misiniz?
PEAVE durpoy Merhaba kendileriyle iletişime geçtim onlar her şeyi en baştan ayarladıklarını söylediler sunucuyu sıfırlayıp teslim etmek bile istediler ama ben istemedim. PHP Versiyon 7.3′dede denedim ama kendileri 7.4 yapmış ve şu ayarları açmışlar;
PEAVE Can Öncedende bu sorun vardı başka bir hostingden kurulum gerçekleştirip ordaki dosyaları buraya atınca çalışıyordu ama ne yazık ki update komutu çalışmıyordu.
durpoy PEAVE bana özel mesaj ile isterseniz bilgileri gönderin test edeyim. Ardına da çözümü burada paylaşayım.
PEAVE durpoy profilinizde üç nokta yok özelden yazma yeri gözükmüyor, büyük ihtimal başka hostingdeki dosyaları cenutaya geçireceğim sizleri daha fazla rahatsız etmek istemem ilgileriniz için teşekkür ederim.