magnify Merhaba, Sitede görünüm menüsünden renk değiştirirken # koymadan renk kodunu yazıp yanlışlıkla kaydettim.. Sonuç bu. Bug mu bulduk :p Nasıl düzelteceğim 🙁
mekici magnify phpmyadmin erişimin var ise setting tablosuna gir renk kodlarını orada göreceksin. başına # ekle düzelir diye tahmin ediyorum. bu bir bug mu bilmiyorum. Akşam test edeceğim.
UzmanlarHosting magnify Aklınızda bulunsun 2 farklı forum siteniz olsun birinde düzenleme yapıp diğerine aktarın bu şekilde teknik bir arızadan kaçınmış olursunuz. sorununuz devam ediyorsa ben de bilgim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışabilirim.
mekici magnify Bunun hatanın nedeni nigt mode eklentisinden kaynaklanıyormuş. Eklenti güncellenince sorun kalmayacaktır.
grange mekici Bazen ben de unutuyorum # koymayı. Sol altta küçük bir hata metni çıkıyor kırmızı şerit şeklinde. Siteye bir zarar vermiyor.
magnify grange evet bende de o kırmızı hatayı verdi, fakat ben yanlışlıkla yine kaydettim. kaydetmeyi dener misiniz müsaitseniz?
magnify Teşekkürler herkese. Tarayıcıdan kaynak kodunu incele deyip console kısmına baktığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Failed to load resource: the server responded with a status of irc.net.tr/:1 500 (Internal Server Error) @grange @UzmanlarHosting @mekici