durpoy Çok şaşkınım. 20 günlük site, günlük ortalama 1 konu açtık. 25 Ocak’da başvuru yaptım. 27 Ocak’da onay maili geldi. Altyapının çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Togan durpoy Google ’ı anlamak ne kadar güç olsa da. Ben sadece yazılımınızla ilgilidir diye düşünmüyorum nedense. Çünkü günde ortalama 1 konu açmışssınız ortada bir devamlılık söz konusu ayrıca belki de çoğu kez reddedilmenin verdiği tecrübe ile eşsiz içerikler ürettiniz. Bunların üzerine bir de yazılım faktörü eklenmiştir. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim azıcık umutlandım ben de denemeye devam edeceğim 🙂
durpoy Can altyapı söylemek istemiyorum. Flarum değil dicem sadece. İnsanları başka yazılımlara buradan yönlendirmeyelim.
durpoy Can öylesine Google Adsense sayfasına girdim. Eski onay alan sitem vardı. Pasifleşmiş hesap gibi bi uyarı ekranı geldi. O an bi anda yeni site için başvuru yaptım. Sağolasın.
grange Flarum sitemi ilk açtığımda 1 haftada onaylamıştı. hesabı satıp tekrar hesap açtığımda siteyi onaylamadı ve ben aylardır onaylansın diye uğraşıyorum. Bol kazançlar.
Togan durpoy Zaten tahminen söylemiştim olabilir 🙂 Sonuçta facebook sahibi başarılı olana kadar defalarca reddedilmiş beyonce albümleri tutana kadar yüzlerce şarkısı başarız olmuş kafam oraya gitti bunları yazarken o yüzden 😃 Danışmanlık hizmeti verin hocam işte verirseniz ilk müşteriniz olurum 😃
durpoy Togan danışmanlık mi aman diyeyim. İki kere aldık onay da. Bir kere bile adsense politikalarini okumadim. Sadece doğru düşündüğüm şeyleri yaptım. 🙂