grange Böyle bir tema tasarlanabilir mi? Flarum görüntüsü zaten çok yakın sözlük temalarına. Yapabilecek varsa fiyat verebilir mi?
EchoBilisim grange merhaba hocam bence default teması bile çok başarılı ben esozluk.net olarak kullanıyorum gayet memnunun bazı eksikler var ama onlarda zamanla düzelir diye düşünüyorum özel tema yapmak daha güzel olur evet ama ilerleyen zamanda oda olur inşallah.
NightKing grange Hocam Flarum Flarum iken güzel. Sözlük teması olmaz Flarum’dan. Neden diye soracak olursanız, Flarum QA(Question-Answer) tabanlı indexlenen bir tema. Sözlük tasarımı tabii ki giydirilebilir, fakat SEO’da çok başarısız sonuçlar alırsınız.
grange EchoBilisim Boş kalıyor bu şekilde. En azından ana sayfayı benzetebilseydik güzel olacaktı. Sitede logonun olduğu bölümü nasıl genişlettin?
EchoBilisim grange zevkler ve rengler tartışılmaz hocam. logonun bölümü değil siteyi komple genişlettim mekici hocamısın verdiği kodla genişlettin buradan ulaşabilirsiniz.
EchoBilisim grange bende öyle bişey olmuyor nedenki başka kod ilemi çakıiıyor acaba altta olan bir kod var onu denedinmi @media (min-width: 767px){ .container { width: 90%; } }