NightKing Subfolderlar ve subdomainler Google tarafından hoş karşılanmıyor ayrıca. Seo olarak direk 1-0 geride oluyorsunuz. İndexleme konusunda Google subfolder ve subdomainleri alternatifi yoksa öne çekiyor ancak. Yani direk Main’e kurmak çok daha mantıklı.
Togan NightKing su kosullarda sub domainime kurmustum amacim ana domainimde benden hizmet alanlar subdomaindeki forum sitemde ticket acsinlar ayni zamanda icerde de icerik olsun kafasindaydim. Su anda subfolder ya da subdomaine sicak bakilmiyorsa forum sitem icin ayri bir domain mi almaliyim sizce ? Çünkü adsense geliri de planlıyorum.
durpoy Togan forum üzerinden adsense geliri etme etmek zor. Çünkü herkes içerik paylaşabiliyor. Herkesin paylaştığı içerik çok düzgün olmayabiliyor.
NightKing Togan Kesinlikle yeni bir domain almak çok daha mantıklı olacaktır. Subfolder yine bir yere kadar tamam. Fakat subdomain indexlemesi oldukça sıkıntılı. Olmaz değil olur ama olmasa çok daha iyi olur.
Togan durpoy B planımız her zaman var yeter ki site tık alsın buy me a coffee ya da diğer donateler de yapabilirim 🙂 NightKing şu anda subdomainde kurulu ya içeriği yepyeni bir domaine taşıma işlemi nasıl olacak ? kaynak link varsa paylaşabilirseniz yer imlerime eklemiş olayım.
NightKing Togan Hostingi pek kullanmadığım için pek bir bilgim yok hocam açıkçası. Vps kullansanız A kaydı yönlendirmesi ile yapabilirdiniz fakat hosting de olur mu bilmiyorum. Hostingi çok uzun zamandır kullanmıyorum ne yazık ki.
durpoy Taşıma ile ilgili burada bir konum olmalı. Arama çubuğu kullanabilirsin. Yedek alma ve yedekten aktarımı kısaca yazmıştım. Aynı mantık bazı ek ufak işlemler var.
durpoy NightKing litespeed kullanıyor ise .htaccess dosyasında ayarlama yapması gerekir. Bunları internette İngilizce araştırmalar yaparak kolayca bulabilirsiniz. Not: subfolder da kullanımda public klasörünü ortadan kaldırmak gerekebilir. Public klasorunu ana dizine taşır isek bu sefer dosyaların güvenliği ile ilgili ayarları gene .htaccess den mutlaka yapmak gerekiyor.
NightKing durpoy Hocam onu bilmediğimden sıkıntı zaten. Muhtemeldir ki arkadaşta hangi web modülünü kullandığını bilmiyor zannedersem. Nginx veyahut apache kullanıyorda olabilir. Hosting’in zararları işte 😀
durpoy NightKing cenuta litespeed. O da .htaccess dosyasi. Bu kargaşa çok gereksiz en başındaki gibi. Bir de en başta dedigimin sonucu adsense forum çok mantıksız. Wordpress yada ghost kurup daha ciddi daha doğru bir amaç olmalı.
durpoy Togan forum şu an daha gönül işi gibi. Maliyeti çıkarmak kolay. Yerine göre satış ortaklığı yerine göre bağış yerine göre banner reklamlar kurtarıcı oluyor.