Google ile giriş yöntemi Google’nin politika değişikliğinden dolayı çalışmıyormuş. Sağ olsun @NightKing geri bildirimde bulundu.

Uygulama doğrulaması için Google’a gönderdim. Bu süre zarfından daha önce Google ile kaydolan kullanıcılar giriş yapamayacak. Ama şifremi unuttum derseniz size şifre sıfırlama postası gelecek ve bu şekilde giriş sağlayabilecekseniz.

mekici bu tartışmayı sabitledi.

Hesap bana ben hesaba hasret bakışıyorduk. Geri girebildim sonunda 🙂

mekici ben daha yeni kayıt aktif ettim. uygulamayı doğrulama da onay sürecine girmenize gerek yok. oluşturduğunuz projede resim eklemeyin. onaya gerek olmadan üretimde olarak ayarlanabiliyor.

mekici diğer projemizde o şekilde kullanıyorum. Ben de çok kafa yormuştum. Resim ekleyince onay sürecinde youtube linki ve farklı sorular istiyor.

mekici bilgi icin tesekkurler peki bu politika tum gmail.ile giris yaptigimiz yerlerde mi gecerli o zaman yanarizzz sadece flaruma ozel mi ?

Togan Google login de bir sorun yok. Sadece projeyi onaylamanız lazım Google tarafında. Logo eklerseniz onay sürecinde sorular ister.

durpoy buda çözüm olmadı. Eklentide mi sorun var acaba?
        Benzer sorunlar yaşayanlar varmış. Umarım yakında güncelleme gelir.

Benim sitemde sorunsuz çalışıyor. İlk başta açmadı ama sonra geri tuşuna bastım açtı ben de anlamadım. Cache mi yaptı diyeceğim de onları da temizlemiştim şu an çalışıyor bende.

mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

1.2 güncelledikten sonra çalışıyor.

mekici, başlığı Google ile Giriş Hk. olarak değiştirdi.
            7 ay sonra
            mekici, tartışmayı kilitledi.
            Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular