Togan Web sitelerim için adsense başvurusunu yaptım ve ilk reddimi yedim hayırlı olsun. 😃 sanıyorum bu süreç vize başvurusu gibi olacak. Bu konuda tecrübesi olan var ise bana yararlanabileceğim kaynaklar hakkında bilgi verebilir mi ? Bu arada kesin adsense hesabın tanımlanır benden kaçmaz diyen var ise ücretli destek olmak isteyenlerle de özelden görüşebiliriz.
durpoy Togan 1 seneden fazla dedin de. Anasayfa bi içerik sayfası değil. Forum ise 1 aylık çok az içerik paylaşılmış. Büyük ihtimal trafik de azdır. Bunu küçümsemek için demiyorum. Benim her gün konu paylaşılan, 8 aylık sitem adsense onayı almadı. Belki içeriklerin düzgün Türkçe ile olmamasındandı. Günlük 80 tekil hit alıyordu. Belki de bundandı.
NightKing Togan Siten içerik bakımından oldukça zayıf. Red yemen normal. Bir de Adsense başvurunu Forum için mi yaptın yoksa sitenin kendisi için mi?
Togan durpoy bu da garipmis sartlar cok agir o halde bildigimiz üniversitede makale hazirlar gibi ince eleyip sık dokumamiz lazim bu anlam cikiyor.
Togan NightKing Adsense icin ana siteme istedim mecburen aslinda asil hedefim forum sitesiydi. Ona da subdomainde talep edip yer verdim. İcerik acisinda forum sitem henuz yeni evet zayif henuz ama ana sitemin icerigi zayif degil guclu de degil ortalama goruyorum ben cunku icerik gayesi yok ana sitem tanitim, forum sitemde daha cok icerik olacak sekilde planlamistim. Oneriniz nedir icerikleri zenginlestirmek olarak algılıyorum dogru mu ?
NightKing Forumda fazlaca konu olması lazım. Ve siteniz bir yazılım teması(Wordpress olması bir şeyi değiştirmiyor) ile çalıştığı için bir blog, haber, forum sitesi sayılmadığı için onay alması daha zor.
Togan NightKing Neyse ugrasmaya devam. Reddedilme sınırı yok degil mi bir sure sonra suspense verirler mi tekrar basvursam
NightKing Togan Suspense vermezler Yani en azından vermiyorlardı. Fakat çok sık başvuru yaparsan limitlendirilebilirsin.