SSL kurulumu bir çok kişinin kafasını bulandıran bir konu. Sizlere en basit SSL yöntemi olan CloudFlare sistemi ile SSL kurmayı göstereceğim.

1. CloudFlare’ye kaydolun.

2. Kaydolduktan sonra önünüze aşağıdaki resimde görmüş olduğunuz sayfa çıkacaktır. Domain adresinizi girin.

1. CloudFlare kendi NS(Name Server) İsimlerini oluşturacak ve sizinle paylaşacaktır. Domaini hangi firmadan aldıysanız gidin ve değiştirin.

2. Name Serverleri değiştirdikten sonra aşağıdaki işlemleri uygulayın.

3. Crypto seçeneğine gelin Flexible’ı seçin.

4. Opportunistic Encryption Seçeneği hariç gerisini aktif edin. Ortalama 24 saat içerisinde siz başka herhangi bir ayar yapmadan SSL aktif olmuş olacaktır. Arada sırada bağlantı sorunları yaşanabilir. Eğer ki web sitesine erişemezseniz mobil veriden girmeyi deneyin.

bir yıl sonra

NightKing ben dün başvurdum ancak siteye erişemiyorum kendi siteme erişemiyorum

tolgaaaltas yok onu demiyorum yenileme süresi ne kadar değişken mi sabit bir süre var mı letsencrypt gibi?

Bende siteme giriş yapamıyorum. Aldığım hata:

Flarum encountered a boot error (Doctrine\DBAL\Driver\PDOException)
    SQLSTATE[HY000] [2004] Can't create TCP/IP socket (97)
    thrown in /home/o76ljia5axgx/public_html/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOConnection.php on line 31

tupac anladığım kadarı ile dosyaya erişemiyor bende bütün bölümleri zamanında komple silince en son çare kompe cpaneli silip yeniden kurmak zorunda kaldım

3 yıl sonra

cloudflare ssl kullanımı 1 sene mi ? sağlıyor yoksa sure bıtınce yeniliyorm kendini ?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular