EyabisYazlm mekici ayarlarım şu şekilde; Bu uzunluğu aşan içeriği gizle (-1 hepsini gösterir) değeri: “-1” Gizle; Bağlantılar: aktif resimler: pasif kodlar: aktif
mekici EyabisYazlm FlarumTR de benzer ayarlar var ve kodları gizliyor. Önbelleği temizlemeyi denediniz mi?
EyabisYazlm mekici denedim ama olmadı.. resimleri ve diğer özellikleri aktif pasif edince çalışıyor bir tek bu özellik çalışmıyor.
Can EyabisYazlm [code] Kodlar Buraya [/code] Kodları bu iki tag arasına alıp düzenleyin. Hali hazırda zaten bu iki tag arasında ise sil tekrar yaz yapın. Aynı sorunu bende yaşamıştım bazen böyle buglar olabiliyor.
EyabisYazlm Can Merhaba, teşekkür ederim ama malesef olmadı. Kodlar buraya yazısı kaldı yine gösteriyor.
Can Eklentinin sağlıklı bir şekilde kurulu olduğuna ve gelişmeleri gizli sekmeden takip ettiğimize eminiz öyle değil mi?
Can EyabisYazlm Bahse konu olan eklenti bu eklenti mi? Çünkü daha önceden bu ve benzeri eklentiden çok yapıldı.
Can EyabisYazlm Şuan FlarumTR üzerinde bulunan Version v0.1.9 - v0.2 versiyon numaralı bu eklenti takır takır çalışıyor. Ayrıca bende de çalışıyor. Resmi flarum topluluğunda ki bahse geçen eklentinin konusunun altına hata mesajınızı ingilizce bir şekilde yazmanızı öneririm. Birebir geliştiriciye sormanız daha doğru olabilir.
EyabisYazlm Can Sitemde 58 eklenti kurulu belki onlardan birinden kaynakli ama bilmiyorum. Ekstradan sadece public yolunu kaldirdim.Bir de sadece kodlarda sorunum var digerlerini bende de saglikli gizliyor gercekten garip. Dediginiz gibi yapacagim.
EyabisYazlm Can tekrar selamlar çözümü buldum. Blog eklentisi var onu kaldırdığımda çalışmaya başladı. aynı anda iksini birden kullanamıcaz demek ki..