Flarum V1.1 sürümü yayınlandı.

• ‼️ Markdown için yeni spoiler ve üstü çizili düğmeler
  • 🦶 Gönderi altbilgileri artık boşken gizlenerek boşlukları azaltıyor
  • 🗜️ Kod blokları artık maksimum yüksekliğe sahip
  • 🤖 Arama, onay kutuları ve simgeler için erişilebilirlik iyileştirmeleri
  • 🎨 Tüm Less dosyalarını geçersiz kılmak için yeni tema genişleticiler
  • ⏱️ FontAwesome, JS ve CSS’yi önceden yüklemek için varsayılan olarak kullanılan yeni ön uç varlık önyükleme genişleticisi
  • 🙈 Yeni JS olmayan yönetici panosu, bu sinir bozucu uzantı her şeyi bozduğunda
  • 🙆 Kullanıcı adları daha fazla yerde görünen adlarla değiştirildi
  • 💻️ Geliştiriciler için çeşitli ön uç yazma geliştirmeleri
  • ℹ️ php flarum info şimdi forum MySQL sürümünüzü gösterir
  • 🐛 Daha fazla hata düzeltmesi yükler
  • 🆕 …ve daha fazlası!

⤴️ Yükseltme

Yükseltmeden önce, public/assets dizininizin, sizin composer.json ve veritabanınızın bir yedeğini aldığınızdan emin olun !

Yükseltme işlemine başlamadan önce flarum v1.0 sürümünde olduğunuzdan emin olun. Değilseniz, önceki bir sürümden yükseltme yapmak için önceki sürüm notlarını kullanın.

1.0′dan 1.1′e yükseltmek için yükseltme kılavuzu belgelerimize bakın . Bozulma değişikliklerinin olmaması nedeniyle süreç, önceki ana sürüm yükseltmelerine kıyasla çok daha kolay olmalıdır.

hocam günceleme değil sıfır kurulum yapacağım bunun için link varmı?

hocam kurulumu yaptım hoş güzel ama daha önceki sürümlerde eklenti kurulumunda ayarlar kısmı varmı örnek seo kurdum ama ayarları yok blog eklentisini kudum yine ayarları yok bu normal mi?

mekici bu tartışmayı sabitledi.

Bu forumu V1.1′e güncellediniz mi?

e32b evet güncel. Metin editöründe bulunan tatkaçıran veya üstü çizili düğmelerinden ziyaret ettiğin Flarum tabanlı internet sitesinin 1.1′e güncelleme durumunu kontrol edebilirsin.

• e32b bunu yanıtladı.
      • e32b bunu beğendi.

Yenilikler ve ya değişiklikler nelerdir tam liste var mı?

Semix fancy-box ve scrolltop uzantıları terk edildi. Güncellme yapmadan önce kaldırmanız gerekiyor.

Yönetici panelinde göresel değişiklik oldu mu? Kuran birisi ss atsın.

bu sürümde eklentileri admin panelinde kaldırma özelliği gelmesini umuyordum.

V1.1.1 güncellemesi yüksek trafikli sitelerde performans iyileştirmeleri sağlar.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular