Merhaba değerli FlarumTR kullanıcıları,
Daha önce covid-19 atlatan oldu mu aramızda? Ben dün yataktan düştüm, elim/ayağım hiç tutmuyordu nefes aldığımı dahi hissetmedim. İyi-kötü sabah uyanıp bir çorba içtim, ilaç aldım, duştan sonra 5 saat dalmışım.
Uyandıktan sonra biraz kendime geldim ama hâlen üzerimde kırgınlık vardı, covid belirtileri de vardı. Evden dışarı çıkmadım, C ve D vitaminleri almaya başladım. Günlük 3-4 litre su rahat içerim yaz/kış farketmez. Dün çok kötüydüm, bugün çok daha iyiyim. Böyle durumla karşılaşanlar bence olabildiğince sakin olsunlar, panik yaptıkları sürece hastalık daha fazla boy gösteriyor.
Siz daha önce covid atlattınız mı? - aslında covid miyim? Orası da tartışılır. Üşütmüşte olabilirim. Dediğim gibi şu an çok daha iyiyim. İlaç olarak 2 günde 2 parol ve 1 antibiyotik aldım sadece.
Önemli hatırlatma: Bu tartışmada yer alan ifadeler uzman görüşü değildir ve gönderi sahibini bağlar. COVID-19 ve COVID-19 tedavisi hakkında bir uzman görüşü almak için mutlaka size en yakın sağlık kuruluşuna başvurun veya T.C. Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) 184 hattını arayın. COVID-19 ile mücadelede etkin rol oynamak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösteriniz; aşı sıranız geldiğinde mutlaka aşınızı sağlık personellerine danışarak olunuz. (@tolgaaaltas tarafından)